Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koliko ste puta padali????  (Posjeta: 15160 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
Odg: Koliko ste puta padali????
« Odgovori #160 : 01 Rujan, 2010, 00:45:18 »
jelda  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Peksy

• Tržnica : (+28)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Imotski
  • Moj Skuter: Aprilia Sr 180
  • Moja Kaciga: Glava
  • MojSetup: Money
  • MojSpuh: Drnda
« Odgovori #161 : 01 Rujan, 2010, 08:00:25 »
1 put.
Sugavi mini moto zavoj pijesak nema zadnje(nizbrdo) usa u zavoj 40 kmh pomalo stiska prednju i posto mini moto guma kura* otisa u stup od rasvjete......sjeba malo rebra i razgreba se....ali nekako mi je bilo drago past da vidin i kakav je to osjeca...... :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Bolje ne moze :)

Offline zwerko

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: NEXUS 500
  • Moja Kaciga: Nitro N1200VX
« Odgovori #162 : 01 Rujan, 2010, 09:01:48 »
ja neznam broj padova, ugl. sa skutera sam pao nekoliko puta ali sve prilikom izvodjenja nekih gluposti tako da oko toga nije bilo problema, 2 puta pao u zavojima, prvi put sa stalkerom prebrzo usao u zavoj i odnijelo me na rinzol i jebiga... sa nekih 60 sam dotaknuo rinzol i bacilo me van zavoja... samo sam se zamazao jer sam se izvaljao po travi...
drugi pad je bio sa typhoonom 172 ccm kad sam zalegao u zavoj pun prasine... samo sam se polozio na pod... malo pogrebao plastiku i to je to...

najveci pad je bio sa posudjenom cagivom mito kad mi je auto oduzeo prednost pa sam se sa punih 70 - 80 zakucao u prednji blatobran swifta, poletio cca 3 metra u zrak i pao na cestu, cagivi pukla rama na volanu i raspao se kompletan prednji kraj... ja se samo pogrebao i natuko...

sa ktm-a sam pao 2 puta... jedom se frend zaletio u mene od iza, nije bilo nista ni meni ni motoru... a drugi sam vozio na zadnjem u vagi punu 2. brzinu i kad sam usaltao u 3. taman je usaltalo kad je najjaci moment i samo malo previse gasa sam dao i u djelicu sekunde vozio sam se na zadnjem blatobranu a ne na kotacu... polozio se dolje i samo pogrebao plastike malo i dlanove.... brzina je bila oko 100 kmh...

sa yamahe fz1 nisam pao ali imao sam bliski susret sa veprom... bocno mi je utrcao i zabio se u kiler, ali nisam pao... steta cca 3000 kn...

Offline drift KING

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: wangye by MINARELLI
  • Moja Kaciga: shoei
  • MojSetup: DR EVO
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #163 : 01 Rujan, 2010, 09:34:52 »
2 puta jednom uletio u zavoj sa 60 i na pjesku proklizao drugi put sam isao isto oko 65-70km/h i u zavoju mi iskoci zec a ja zavrsim u grmecu   prvi put i nisam jako strada malo ogrebotina na meni i skutu a drugi put je bilo vec malo teze jer je grmec bio pun trnja
NISU SVIMA DUKE I TA g#vn# ZANIMLJIVA.  :toothy9:

tebi bi i g#vn% bilo zanimljivo da je u malossi bojama  :dontknow:  :)

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #164 : 01 Rujan, 2010, 11:00:09 »
ja neznam broj padova, ugl. sa skutera sam pao nekoliko puta ali sve prilikom izvodjenja nekih gluposti tako da oko toga nije bilo problema, 2 puta pao u zavojima, prvi put sa stalkerom prebrzo usao u zavoj i odnijelo me na rinzol i jebiga... sa nekih 60 sam dotaknuo rinzol i bacilo me van zavoja... samo sam se zamazao jer sam se izvaljao po travi...
drugi pad je bio sa typhoonom 172 ccm kad sam zalegao u zavoj pun prasine... samo sam se polozio na pod... malo pogrebao plastiku i to je to...

najveci pad je bio sa posudjenom cagivom mito kad mi je auto oduzeo prednost pa sam se sa punih 70 - 80 zakucao u prednji blatobran swifta, poletio cca 3 metra u zrak i pao na cestu, cagivi pukla rama na volanu i raspao se kompletan prednji kraj... ja se samo pogrebao i natuko...

sa ktm-a sam pao 2 puta... jedom se frend zaletio u mene od iza, nije bilo nista ni meni ni motoru... a drugi sam vozio na zadnjem u vagi punu 2. brzinu i kad sam usaltao u 3. taman je usaltalo kad je najjaci moment i samo malo previse gasa sam dao i u djelicu sekunde vozio sam se na zadnjem blatobranu a ne na kotacu... polozio se dolje i samo pogrebao plastike malo i dlanove.... brzina je bila oko 100 kmh...

sa yamahe fz1 nisam pao ali imao sam bliski susret sa veprom... bocno mi je utrcao i zabio se u kiler, ali nisam pao... steta cca 3000 kn...

nadam se da je lovacko drustvo isplatilo stetu  ::)

Offline matavxr200

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+7)
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: vxr,rs,aerox
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #165 : 01 Rujan, 2010, 11:51:10 »
2 puta to još dok sam vozio apn a sa vxr-a još nisam  :toothy9:

Offline zwerko

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #166 : 01 Rujan, 2010, 12:28:34 »
nadam se da je lovacko drustvo isplatilo stetu  ::)

aha... znas da je... nemam kome ni podnijeti zahtjev za odstetu... moje osiguranje nezna tko je odgovoran za sljeme, mup isto kaze i nemam kaj... neznam u koje drustvo / osiguranje da idem prijaviti... popravih si sam i jebiga....

Offline marko_AeRoX

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: M. Bistrica
  • Moj Skuter: Yamaha YBR 125
  • Moja Kaciga: Nolan N63
« Odgovori #167 : 01 Rujan, 2010, 12:34:23 »
aha... znas da je... nemam kome ni podnijeti zahtjev za odstetu... moje osiguranje nezna tko je odgovoran za sljeme, mup isto kaze i nemam kaj... neznam u koje drustvo / osiguranje da idem prijaviti... popravih si sam i jebiga....

zagrebacka strana sljemena je zagrebacka zupanija, a druga je krapinsko zagorska... PU je stubica... a za zg je znam koja je PU... tam si trebao ic pitat...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac  :laughing9:

Offline formoz

• maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #168 : 01 Rujan, 2010, 12:38:38 »
padao nisam, ali kriticnih situacija je bilo pun k*r*c

navest cu prvu i zadnju

prva:
 kupio prvi skuter, dovezem ga kuci, preso 80km u komadu , nikakvog ni problemcica nije bilo, i istu vecer idem bacit jos jedan djir, zadnja kocnica mi ne radi, prednjoj se plocice potrosile, i nedaleko od kuce na jednom pravcu zaletim se, izleti mi neki pas lutalica na put, a ja kocim i prednjom i nogam i svakako, drzim svirenu a pas samo legao na put i gleda u mene, predju mi oba tocka preko njeg, kad je zadnji kraj odletio u zrak mislio sam da cu past na nos , kako sam ga gruno popucale plocice u prednjoj kocnici , no jedva sam stao nakon 50m kocenja nogam

situaciju je vidilo jedno 30 ljudi i svi su se okupili oko psa, nikog ne boli k*r*c za mene i moj motor, glicerin se prosuo po gumi kako je klip kreno nakoso

no ajde, sve ok

zadnja:

zaletim se na jednom pravcu ( 80 km/h ) i neki mi lik izleti na put, ja se izbacim na drugu traku, zaobidjem ga,vidim da mi ide kombi u susret, vratim se u svoju traku a tu ogromno udubljenje u cesti, pokusam ga zaobic, zaobiso prednji tocak a zadnji nije , jos kako je motor naget katapultiro se zadnji kraj u zrak, a kako je zadnji kraj u zraku volan mi se treso ko sarajevo 93.  zahvaljujuci dotadasnjem stuntanju a i bogu uspio sam  se nekako odrzat na motoru

ja nemam vremena padat s motora, vazda sam u nekoj zurbi ili mi je motor raskopan, trenutno takav stoji pola ljeta, nikako polutke nabavit
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #169 : 01 Rujan, 2010, 13:05:09 »
padao nisam, ali kriticnih situacija je bilo pun k*r*c

navest cu prvu i zadnju

prva:
 kupio prvi skuter, dovezem ga kuci, preso 80km u komadu , nikakvog ni problemcica nije bilo, i istu vecer idem bacit jos jedan djir, zadnja kocnica mi ne radi, prednjoj se plocice potrosile, i nedaleko od kuce na jednom pravcu zaletim se, izleti mi neki pas lutalica na put, a ja kocim i prednjom i nogam i svakako, drzim svirenu a pas samo legao na put i gleda u mene, predju mi oba tocka preko njeg, kad je zadnji kraj odletio u zrak mislio sam da cu past na nos , kako sam ga gruno popucale plocice u prednjoj kocnici , no jedva sam stao nakon 50m kocenja nogam

situaciju je vidilo jedno 30 ljudi i svi su se okupili oko psa, nikog ne boli k*r*c za mene i moj motor, glicerin se prosuo po gumi kako je klip kreno nakoso

no ajde, sve ok

zadnja:

zaletim se na jednom pravcu ( 80 km/h ) i neki mi lik izleti na put, ja se izbacim na drugu traku, zaobidjem ga,vidim da mi ide kombi u susret, vratim se u svoju traku a tu ogromno udubljenje u cesti, pokusam ga zaobic, zaobiso prednji tocak a zadnji nije , jos kako je motor naget katapultiro se zadnji kraj u zrak, a kako je zadnji kraj u zraku volan mi se treso ko sarajevo 93.  zahvaljujuci dotadasnjem stuntanju a i bogu uspio sam  se nekako odrzat na motoru

ja nemam vremena padat s motora, vazda sam u nekoj zurbi ili mi je motor raskopan, trenutno takav stoji pola ljeta, nikako polutke nabavit

ni mene nebi...oko tebe 30 osoba i ti se zaletis bez kocnica i jos ocekujes da te neko zali :icon_scratch:

Offline formoz

• maxi forumaš
  • TKO DRUGOM JAMU KOPA, TREĆOM GUMU PALI
  • Mjesto: Medjugorje
  • Moj Skuter: Aprilia RS125
  • Moja Kaciga: XPEED
  • MojSetup: :)
  • MojSpuh: :P
« Odgovori #170 : 01 Rujan, 2010, 15:25:11 »
ni mene nebi...oko tebe 30 osoba i ti se zaletis bez kocnica i jos ocekujes da te neko zali :icon_scratch:

zaletio bi se i ti da ti moze luna preko 50
Prodajem farove i zmigavce od jetforcea i masu dijelova za apriliju rs. Sve po sportskim cijenama

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #171 : 01 Rujan, 2010, 15:38:47 »

zaletio bi se i ti da ti moze luna preko 50
nebi,nebi se ni vozio bez kocnica,zato jel imam nesto u glavi  :hello:

Offline svbeljan

• maxi forumaš
  • Mjesto: Kastav
« Odgovori #172 : 01 Rujan, 2010, 17:32:05 »
moja žena pala u brašno i slomila noge...u moj pekar  :toothy11:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #173 : 01 Rujan, 2010, 17:40:46 »
moja žena pala u brašno i slomila noge...u moj pekar  :toothy11:

:notworthy:
Odakle je ta izjva j#bote nemogu se sitit nikako :notworthy:

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #174 : 01 Rujan, 2010, 17:42:01 »
:notworthy:
Odakle je ta izjva j#bote nemogu se sitit nikako :notworthy:

Offline zwerko

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #175 : 01 Rujan, 2010, 19:19:16 »
zagrebacka strana sljemena je zagrebacka zupanija, a druga je krapinsko zagorska... PU je stubica... a za zg je znam koja je PU... tam si trebao ic pitat...

zvao sam ja njih na ocevid cim se to dogodilo i bili oni tamo i slikali itd da naprave zapisnik ali mi nisu znali reci koje lovacko drustvo je odgovorno za sljeme, sto vjerojatno i nije u nicijem posjedu...

Offline sqt_driver

• forumski biciklist
« Odgovori #176 : 02 Rujan, 2010, 15:50:00 »
samo jedanput i dosta da naucim puno toga.
pad se dogodio pri mozda 10 km/h, u uskim ulicicama u gradu, u svoju obranu imam rec da je puhao vjetar i smjer se mijenjao ovisno o visokim zgradama, neko vrijeme me je drzao, kad sam izasao iza zgrade tu naravno nije puhao vise i onda me samo pustio. to je bilo lijevo skretanje i pustio sam skuter i docekao se na ruke i noge, nikakve ozljede, a skuter je zacudo bio bolje nego sto sam mislio... kako je otklizao nizbrdo par metara, samo je obrusilo onu plastiku podnice gdje pise peugeot i to prije slova "P", ogrebotina pokriva mozda 5 cm i to je sve, jos je malo rucka na kraju obrusena.
velika lekcija...  :icon_thumright:

Offline Anel

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zavidovici
  • Moj Skuter: Nekad bila SkRha :P
  • Moja Kaciga: AwA Integral Co
« Odgovori #177 : 05 Rujan, 2010, 13:15:15 »
jednom pao..

pijesak na zavoju.. i zadnji točak lagano izleti...
koljeno samo ozlijedio.. dvije sedmice boli i poslije sve ok..
samo se plastike na motoru ogrebale...
tako sam  i ja sa sr-kom bio drug sa mnom na skuteru i drugu nista nije bilo a ja podero nogu ruku i rame a motor sam takodje izgrebo ionako je vec bio izgreban hehe

Offline wed007

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Samobor kraj Savršćaka
  • Moj Skuter: Pola Kineza
  • Moja Kaciga: Lonac za juhu
  • MojSetup: Stock
  • MojSpuh: Stock
« Odgovori #178 : 05 Rujan, 2010, 15:44:50 »
Meni je žena na konzumovom parkiralištu uzela prednost i ja sa 3 banke u nju, frend i ja salto  :happy6:   :happy6:  i malo se izgrebali a na skutu popigo prednju felgu vilice i čak ramu,  plastike isto prednji dio pukle a gdje nisu pukle su se izgrebale  :angry7: :angry7: :angry7:
Kupujem avion...po mogucnosti na mlazni pogon, tako da napokon mogu prat te minarelli makine!

Offline Zeppelin

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: peugeot speedfight 2 100ccm 2t
« Odgovori #179 : 05 Rujan, 2010, 20:20:32 »
e da se pohvalim  ;D danas sam prvi put pao...i to prije neka 2 sata.....ako raćunamo brzinu kojom sam išo dobro sam i prošao.... 70 u zavoju zahvatio bankinu i bacilo me na asvalt....sav sam izgreban... sva sreća skutu nije ništ...... i da podsjetim sve kacigu nosit pod svaku cijenu....meni je spasila zube