Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Ajme, kak naše društvo ide kvragu...  (Posjeta: 2504 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Ajme, kak naše društvo ide kvragu...
« : 20 Siječanj, 2010, 13:15:37 »
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2010/01/20/0228006.html?pos=n0

A zamislite si kolko je sličnih (blažih) slučajeva u svakom razredu. Svako malo neko sr*nje  :angry7:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Ajme, kak naše društvo ide kvragu...
« Odgovori #1 : 20 Siječanj, 2010, 13:28:07 »
Ne znam samo zasto u ovoj zemlji roditelji ne odgovaraju za postupke svoje djece. Pa kad bi tatek i mamica dobili zatvorsku kaznu + placanje odstete u visini pocinjene stete (vjestacenja, lijecenja, dusevna i fizicka bol - uglavnom, puuuuuno novaca) onda bi naglo odgoj postao bolji, a sranja se vrlo prorijedila.
Naravno, za vrijeme izdrzavanja kazne bi maloljetnik bio smjesten u dom kako nebi bio uskracen za hranu, odjecu i "ljubav" okoline.

Ili prakticnije - odredit obavezne posjete psihologu za nasilnika, a seanse naplacivat roditeljima. Takav tretman bi trebao vjerojatno visegodisnji rad strucne osobe.
« Zadnja izmjena: 20 Siječanj, 2010, 13:30:49 3alfa3 »

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #2 : 20 Siječanj, 2010, 13:38:28 »
Suosjecam s deckom,djeca znaju stvarno bit okrutna,al alfa je rekao sve,aj da u njemackoj vidis kako 3 mala njemca tlace malog turcina,svi bi bili u zatvoru do treceg koljena ;)
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Noha boy

• forumski skejter
  • **
  • ℬ.ℬ.ℬ__❶__❾__❽__❻___ℬ.ℬ.ℬ
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moja Kaciga: MadHeaD
« Odgovori #3 : 20 Siječanj, 2010, 15:43:07 »
Ja se furt držim klasične metode  :zmaj: :zmaj:  jer bez toga kad ovi nasilniki porastu budu katastrofa od djece
Mi haramo uvijek mi haramo svuda, da nam stanu na put nemaju muda!!!  1986

Offline Aprilja

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia sr/r
  • Moja Kaciga: Božo
« Odgovori #4 : 20 Siječanj, 2010, 15:43:33 »
ma budale..treba te koji su ga tlacili u lepoglavu prek noci mislim da im nikad vise ne bi palo na pamet to radit.... :angry7:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Runner SP
  • Moja Kaciga: Klapalossi Šljem
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Malossi Mhr Replica
« Odgovori #5 : 20 Siječanj, 2010, 17:07:40 »
to se vrlo lako rijesi, budi jos gori od njih pas vidit jada, vecina ljudi misli da im se nitko nece suprostavit e tu nastupa zabava  :glasses9:

Offline pixa.93

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: gilera runner vx 125
  • Moja Kaciga: na glavi u svakom momentu
« Odgovori #6 : 20 Siječanj, 2010, 17:08:06 »
i bas tu kod nas.
i oni su to rijesili tak da su djeci dali ukore.da sad ce sigurno bit jako dobri dok nenadu nekog drugoga.
ma idoti i nastavnici koji nisu vidjeli da se tu nest desava a ne taj decko je moro trpit godinu dana da ovi shvate da ga maltretiraju
nigdar ni bilo da nekak ni bilo i nigdar nece bit da nekak nece bit

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #7 : 20 Siječanj, 2010, 18:08:51 »
baš sam sinoć pogledo film klass se zove, kak takvi slučajevi završe..
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #8 : 20 Siječanj, 2010, 19:07:40 »
Ja se furt držim klasične metode  :zmaj: :zmaj:  jer bez toga kad ovi nasilniki porastu budu katastrofa od djece

Potpis. Deca su bila lepše odgojena i pristojnija kad se "pazilo" na njih kak treba. Ove sve nove metode bez nasilja kako ih zovu su kao funkcionalne, a samo kvare društvo. Dete se mora lupit po guzici u čas kad nekaj krivo napravi. Nađi mi bolji način za sprječavanje toga, ja ti dam kaj god hoćeš. Nije dobro ni previše toga, ali nije dobro ni bez toga. I nadam se da me većina starijih članova podržava, jer inače bu sve k vragu prešlo  :toothy3: 

Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 20 Siječanj, 2010, 20:37:35 »
Potpis. Deca su bila lepše odgojena i pristojnija kad se "pazilo" na njih kak treba. Ove sve nove metode bez nasilja kako ih zovu su kao funkcionalne, a samo kvare društvo. Dete se mora lupit po guzici u čas kad nekaj krivo napravi. Nađi mi bolji način za sprječavanje toga, ja ti dam kaj god hoćeš. Nije dobro ni previše toga, ali nije dobro ni bez toga. I nadam se da me većina starijih članova podržava, jer inače bu sve k vragu prešlo  :toothy3: 

nie ti to bas najbolje rjesenje  :icon_biggrin:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #10 : 20 Siječanj, 2010, 21:27:32 »
nie ti to bas najbolje rjesenje  :icon_biggrin:

To je najbolje rjesenje :icon_thumright:
Od moje generacije niko nepravi pi*darije kao sto rade ova sad djeca u osnovnoj skoli, jer dok sam ja isao, uciteljica je smjela dat plesku, povuci za uho, povuc za kosu, sibu po ruci ;D

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #11 : 20 Siječanj, 2010, 21:33:08 »
Ne znam samo zasto u ovoj zemlji roditelji ne odgovaraju za postupke svoje djece. Pa kad bi tatek i mamica dobili zatvorsku kaznu + placanje odstete u visini pocinjene stete (vjestacenja, lijecenja, dusevna i fizicka bol - uglavnom, puuuuuno novaca) onda bi naglo odgoj postao bolji, a sranja se vrlo prorijedila.
Naravno, za vrijeme izdrzavanja kazne bi maloljetnik bio smjesten u dom kako nebi bio uskracen za hranu, odjecu i "ljubav" okoline.

Ili prakticnije - odredit obavezne posjete psihologu za nasilnika, a seanse naplacivat roditeljima. Takav tretman bi trebao vjerojatno visegodisnji rad strucne osobe.

Jedino ispravno i kvalitetno riješenje. Svaka čast.  :icon_thumright:
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 20 Siječanj, 2010, 23:53:15 »
To je najbolje rjesenje :icon_thumright:
Od moje generacije niko nepravi pi*darije kao sto rade ova sad djeca u osnovnoj skoli, jer dok sam ja isao, uciteljica je smjela dat plesku, povuci za uho, povuc za kosu, sibu po ruci ;D

ja bih na to odgovorio na jos gori nacin pa bi bilo jada  :toothy10:

Offline Noha boy

• forumski skejter
  • **
  • ℬ.ℬ.ℬ__❶__❾__❽__❻___ℬ.ℬ.ℬ
  • Moja Kaciga: MadHeaD
« Odgovori #13 : 21 Siječanj, 2010, 01:04:58 »

Istina napravil sam jedno sranje stari mi je spucal šamar i od onda sam dobre djete  :laughing7: :laughing7:
Mi haramo uvijek mi haramo svuda, da nam stanu na put nemaju muda!!!  1986

Offline pixa.93

• forumski skuteraš
« Odgovori #14 : 21 Siječanj, 2010, 08:08:36 »
Istina napravil sam jedno sranje stari mi je spucal šamar i od onda sam dobre djete  :laughing7: :laughing7:

tak mi je i samom.
nekaze se bezveze da je batina izašla iz raja

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #15 : 21 Siječanj, 2010, 08:59:45 »
hah, treba se postavit tako da im nepadne napamet rec ti ijednu krivu rijec a ne maltretirat..... ima tu puno faktora u igri..... al bi bili slomljeni u mom slucaju.... netoleriram i nemogu trpit tako bas jakoooo maltretiranje i zajebavanje, na to lagano puknem, ali ni ja nikog tako nikad nisam.... iako sam vrlo zivcana osoba i svasta u stanju napravit ako se prema meni ko prema govnu ponasaju !  :frajer:
Never gave a shit, never gave a fuck.

Offline pixa.93

• forumski skuteraš
« Odgovori #16 : 24 Siječanj, 2010, 17:01:18 »
http://www.jutarnji.hr/bjelovarska-meta-za-izivljavanje-ima-13-godina/508701/

evo bio neki intervju sa malim i obitelji pa ak ocete citat

Offline MAX SLAVONIJA HR

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: PEUGEOT SPEEDFIGHT 2
  • Moja Kaciga: VEMAR airbrush
« Odgovori #17 : 28 Siječanj, 2010, 17:21:04 »
Imam klinca u 7, razredu.Prije tri godine prolazili smo blaži oblik ovoga u prilogu.Škola zatvara vrata pred problemima ove vrste-pedagozi glume pravednike,a učiteljica (mlada,prva joj je generacija učenika) bi se najradije rasplakala.Stanje se poboljšalo kada je klinjo ušao u pubertet i nabacio podosta kilograma i visine.Sada on u razredu pazi da se takve stvari ne događaju.Upitam se dali je ovo zaista država za koju sam se borio,i moram li prolaziti sve ovo i sa mlađim sinom?Političari kupe lovu i zaboli ih što su zakoni takvi kakvi jesu.Govorimo o pravima djeteta?Ma to nisu djeca,nego preslike svojih roditelja.Kako su oni odgojeni takva su im i djeca.Zaista sam ogorčen ovakvim životinjskim postupcima!!!
MAX SLAVONIJA HR

Offline doritos

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Moj Skuter: ZIP SP1
  • MojSetup: grinč mi fkral sve :/
« Odgovori #18 : 28 Siječanj, 2010, 17:52:31 »
Imam klinca u 7, razredu.Prije tri godine prolazili smo blaži oblik ovoga u prilogu.Škola zatvara vrata pred problemima ove vrste-pedagozi glume pravednike,a učiteljica (mlada,prva joj je generacija učenika) bi se najradije rasplakala.Stanje se poboljšalo kada je klinjo ušao u pubertet i nabacio podosta kilograma i visine.Sada on u razredu pazi da se takve stvari ne događaju.Upitam se dali je ovo zaista država za koju sam se borio,i moram li prolaziti sve ovo i sa mlađim sinom?Političari kupe lovu i zaboli ih što su zakoni takvi kakvi jesu.Govorimo o pravima djeteta?Ma to nisu djeca,nego preslike svojih roditelja.Kako su oni odgojeni takva su im i djeca.Zaista sam ogorčen ovakvim životinjskim postupcima!!!
pa pogledajte malo bolje....narod se medju sobom vise ne podnosi a kamoli ova nennormalna deca...pa pogledajte koja su to mrznja zagrepcana prema dalmatincima i obrnuto...narod je otisao u k i telke same nasilje prikazivaju, csi,csi majami, csi nju jork i ostala g#vn#, pa to je zalosno vise i nenormalno...cijeli sistem je otiso u k**ra*, djeca i mladi vise nemaju taj odgoj i respekt prema starijima od sebe, nemaju respekt prema svojima doma...ma joj...treba drasticne kazne za takvo sto i nema oprosta!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #19 : 28 Siječanj, 2010, 18:30:34 »
http://www.jutarnji.hr/bjelovarska-meta-za-izivljavanje-ima-13-godina/508701/

evo bio neki intervju sa malim i obitelji pa ak ocete citat

ovo je fakat žalosno...