I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
runner je laksi al ima konja manje 18 vs 23 cini mi se...i runner novi ima 140 kila, nex 300 ima 170...30 kila a vise momenta konja i kranja oko 155, dok je kod runnera 130 novog! Neznam, kod nexa mi se svida kaj cu ga posto je salonski model dobit po cijeni po kojoj bi dobio st-a, ima prejeben putni kompjutor, udoban je full, ima veci rezervr a to mi je bitno a ostalo neznam...runner mi je nekak vise picolovac i sportski malo bolje...
hehe, i kaj je najbolje, ak se za nexa odlucim, posto je u salonu, dobijem ga odmah! a jel u redu ta nova quassar makina? U usporedbi s leaderom...injection vs. karb...nekak mi se cini da je izbjegavanje ina svakodnevica XD
Ja bi na tvom mjestu uzel Nexusa,ali sa 250 masinom,ide skoro isto,a placas duplo skupnje regu i osiguranje
250 se vise ne proizvodi! A razlika u regi je 200 kuna, vjerovali ili ne, sa 50% me rega za 300 ispadne oko 1050 kuna!da, za oko 30 cu dobit nov 300ie...mislim da je ok cijena!
nexus je isto lijep i za svoje dimenzije i sportski i sve...gle, runnera sam imo i bil mi je neznam...premali za moju visinu i nezzz...nex mi je taman, udoban je a volim putovat dalje sa skuterom...
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
definitivno nexa... po meni daleko najbolji maxi...
I meni također među maxi skuterima
pitanje je što ti više voliš? ja bi bez razmišljanja uzeo runnera zbog toga što je extra izgled ono pravi sportski, nexus je više za mirne ljude koji uživaju u mirnoj vožnji elegantan i komforan