Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ja kupio ulaznice i nisam isao na njega u rijeci
kad si lud stari moj najjaci je od svih, ovo ostalo sve nes bzvz, turbo folk i ostala sranja...
ne slusas cajke pa neznas kakve sual svi ti starij pjevaci su ekstra....i te njihove pjesme...jos kad se malo popije...nebu dobro...
kako nebih znao mario...bio sam na koncertu dare bubamare u bestu, sinana sakica u lampasima, pa mile kitic isto u lampasima, seka aleksic u bestu, dragana mirkovic u lampasima itd...slusao sam ih prije i bilo mi je jebeno ali vise nije...ko da sam se zasitio tih cajki i sad mi se slusa samo drum n bass, thievery corporation, asian dub itd od kako sam poceo brijati po in music festivalu svaku godinu, pa tvornica 80"s, pa motovun film festival takvi tulumi i muzika, strava...i gro toga koje mi se vise svidja nego caja ...jbg mjenjaju se ljudi tako i ja...
ma buraz mi je zavrsio u bolnici to popodne,i sat prije koncerta me moji zovu da ide hitno za rijeku u bolnicu,glupo mi je bilo ici na koncert a buraza voze u bolnicu
jbg zao mi je...
de ajmo zapit...
Ak dojdem u brod ima da dojdeš
najljepsa u povijesti
meni je ovaj najjacahalid beslic ne zaboravi....
dobra je...al mi je nekako ko prava cajka hehe al nema veze...eh da smo blize i da idemo piti svi i mrtvi pijani nekam van ici na neki rnb i vristat od dmijeha ekipi....lol....