Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Bilo bi vreme da je neko ovog Rakiju prizemljil malo, polako mi je već dosadilo ovo njegovo ponašanje. Lako je reć da je piaggio brži, al jako teško je to istvarit
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
evo mene s voznjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sad bum mogel spavati po noci
Uf i ja sam se navozil jučer tu po našim krajevima. Pol tanka spiskal, poslije smo malo šerafili roxa od Aeroxa007 i ustanovili da mu multivar ne valja. I nakon toga sam se opet malo vozil
mozda zato jer cijela makna ne valja.... pa sad kao multivar.... horvat rađe priznaj i bok
ima li tko da mi odveze 500km na skuteru,meni se ne da razrađivati kit
JA magarac
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ma sam gasssssssamo nemoj po đubretu vozit da ti ne bi pregorio
nije moja, eno moja u đubretu lezi ljeci reumu lol da me cuje a ti tunjo zovi me babom sad btw...minarelli sucks, piaggio rullz
Kakvih 500 km? Ja sam skužio kak se kit razrađuje. Par puta ga sturiraš na leru lagano dok se ne zagrije, 100 km se voziš na napucavanje gasa, s tim da kad se bližiš stotki već napucavaš i fol gas na sekundu i tako par puta i nakon 150 km je kit razrađen. Čak sam ga s Yasunijem razrađival, a ne sa serijskim ovaj put. Jedan tank mi je previše bil za ovu razradu
btw...minarelli sucks, piaggio rullz
diste fuseri.......kaj se dela
Eto došo je čovjek koji sve zna, njega moramo slušat Zato je prešo na BB jer zna da minarelli nema tak jake mašine da prati piaggio u tom pogledu. Pedesetice minarelli su ga sve oprale dok je piaggia 50-icu vozil