Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
rox ne moze bit udobniji od sra nikako, jer je tvrđi pun k....2 sanndro imas marzocchi vile, ne trebaju ti te paioli cirkus samo pravis
je je...aeroxa kad vozis je koda se vozis na drvenoj dasci sa zeljeznim kotacima....udobniji je jedino od kineskih jurilica....
i k tome jos ti pise u knjizici 12 cola a rox je 13 cola
kakih 12cola ??
Kolko se ja sjećam nisi se žalio do Bjelovara i nazad kad sam ti posudio Roxa. On ima tvrđi ovjes, ali nije tolko neudobniji kolko je tvrđi. Kad smo išli u Slavonski Brod na istim mjestima nas je počela bolet guzica, a ti si vozio puno udobniju SRku, a po tvome bi to značilo da te na Roxu treba prije zaboliti
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
haha, ovo ide u sig
naravno da me zabolila guzica i jos puno toga kad smo se do S.Broda vozili zbog tebe ko babe i nisam znao kam bi sa sobom od dosade ....kad sam iso sa srkom na more napravio sam 400km prakticki u komadu i nis me nije bolilo kad je voznja bila uglavnom na nož...da si iso samnom umro bi vjerojatno do dolje i to dvaput...
Sad pričaš gluposti. Da sam se i ja na nož vozio ni meni nebi niš bilo vjerojatno. Ustvari kaj se uopće prepirem, ionak buš jedan dan u žbunju završil di te niko nebu našo. A meni se žale da vozim ko luđak, kaj bi za tebe onda rekli
A još si razmišljam dal da napišem poruku ispod svega: "Molim pripadnike non-heteroseksualne skupine da se suzdrže komentara"
za mene nis ne govore jer me ni nevide kolko sam brz pa nemogu nis ni komentirat....XD
ahahahha kak si zgorel horvat aaaaaaaaaaaaaaa
ko i uvjek.....trudi se pratit me al nejde mu bas....ostario je....hhhhh.....XD
Uvijek sam ti bil na repu, ponekad čak i brži pa si ostal pi*da i kupil jači motor. Sad normalno da te nemrem pratit
ti si me pratil.....i bil brzi....bwahahahahaha....mozda jedino kad mi se nije vozilo i kad mi se nije dalo da te stalno moram cekat pa sam te pustil napred....