Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
koliko kosta prosjecnog hrvata win? 300kn da mu student instalira sustav + nesto programa (ono przilica, dvd player, mp3 , chat xD )+ nesto filmova + neke igre , i to drzi vodu nekih godinu dana koliko kosta prosjecnog hrvata linux? puno zivaca da se uopce snadje u tom sustavu kojeg prvi put vidi jer nezna ama bas nista o njemu + 300 kn da mu ipak dodje neki student instalirati win.....
300 kn plus 1000 i nešto da bi kupio windowse jer nisam mislio na piratsku verziju koju većina koristi(pa i ja).još dodatni problem kod windowsa što se s vremenom uspore i formatiranje je često neizbježno(opet 300 kn).a to da su toliko različiti linuxi i windowsi se baš i nebi složio barem gui što se tiče koji većina ionako koristi. no dobro slažem se s tobom da je za prosječnog korisnika ipak bolje uzeti win.
e horvate i ti si noooob jer imaš prozore, a ti skuži o čemu pričam.sad da usporedim linux i windoze.ja jesam dugo u ovim vodama ali još sam tudum za neke stvari, a to su overklokinge te instalaciju linuxa.j#bote dali znate koja je jebada instalirati linuxe na komp i pokrenuti obični program za slušanje muzike, trebaju vam živci i živci za to.windowsi su zato puno jednostavniji i user frendli OS.
to će biti zauvijek jer microsoft se nikad neće sjetit izdat programčić koji kad skonta da je ilegalan windows da korisniku još 2 ili 5 bootanja da napravi backup i onda krene sam formatirat HDD..a i ako se sjeti vjerovatno će se nać zaobilaznica i za taj problem itd itd
nema potrebe za instalacijom divxa , officea, i sl.. u biti ima i windowsa takvih, ali to nisu oni sluzbeni
ma nemate vi pojma linux je zakon ^^ ja koristim oko godinu dana več Ubuntu/Kubuntu (kod logiranja si biram KDE/GNOME ovisno o tom kak sam raspoložen ) i ovaj Karmic Koala zakon zakon zakon nikad više wind nebu puhal na mojem kompu