W T F?
?
jbte odem na jedan dan u osijek(dobio informaciju da u jednom adidas original botiqu ostala zadnja crno bijela old skuul trenđa - MUST HAVE) i usput od člana ovog foruma dobijem 3 snickersa i AXE dezić,hvala jopo-os,i zateknem ovo.....
1.mr.tutnjević opet si dokazao moju teoriju - tebi neš reć u povjerenju.....to je trebao bit surprise!!!!!
2.popis ljudi kome se utrpat!!!!
@ eladio - helouuu,pa di bi čovjek završio kad bi ugostio svakog člana ovog foruma?
!!!briem da bi bio veća socijala od tebe renato!!
@ black rox - stari od kad sam na ovom forumu,dečko nikad nije komentirao naše teme u fuckofftopicu........očigledno lik ne brie na naš tip zajebancije!!!!rešpekt
@ GOKISP - o pa di si gordane,frende šta ima nismo se dugo čuli!!!ajd mogo si nas stvarno ugostit u nekom od svojih rezidencija u rijeki,crkivi dramalju........očekujemo tvoj POZITIVNI ODGOVOR!!!!!
TE-TE-JAC pa jel iz druženja sa mnom nisi mogo pokupit neke osnovne životne škole steknute odrastanjem u gettu???
ovaKo se trebalo odvijat sve...
dođeš u vk(ne u kvart jer kvart je na drugo kraju) na štajgu........ukrcamo se u vlak(naravno ne kupujemoi kartu,kad nas kondukter starta za kartu kažemo da idemo kod teško bolesne mame u rijeku,da bar zadnji božić provede u krugu svoja 2 sina i sa lovom za kartu joj planiramo platit ručak u krugu njena dva jedina sina(kužiš ja žut ti bakren možemo proć ko burazi,samo stari ono fakat ja sam pun gas zgodniji od tebe)
i budući da je vrijeme darivanja i faking christmas preseravanja nađi mi tog konduktera koji nema u sebi mrvicu dobrote i da priča neće upalit.......zbuxamo se kod nekih cura u copueu(po mogućnosti od 19 - 32 god životnr starosti) jer prema mojim grafikonima i statistikama uprave žene te dobi su još praktički zelene i nemaju životne škole i možemo ih izut za neku klopicu,kolicu i naravno pokoju kunicu - provjereno!!!
stignemo u rijeku,nazovemo gordana (to vam je goki ak niste znali) i kažemo pa di si prijatelju,evo nas dvojica na štajgi u tvom gradu ajmo na neku cugu......jebiga bacimo se u trošak nekih 30 cenera(ja piem red bull,vas dvojica deci mineralne) i izbriemo gokija da budemo kod njega dan-dva(čitaj min.tjedan dana).......
naravno očekujemo pozive ostalih forumaša iz rijeke,naravno i istra je u igri.......
@rossi - ti si nam plan B ak se nitko ne javi čut ćemo se.....al naravno ak bude šta očekujemo neke cure(sa žuldcem ofkors)
@mihaela - ovo je gay party,nemoj mislit da je neš osobno