Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
eto ti pa uci http://www.xfire.com/video/1875a5/a sta se tice cfg on je za cod2..a za bolje ljepljenje metki evo neke komande/cl_maxpackets 100/sv_fps 1000/rate 25000/cl_packetdup 3/snaps 30/com_maxfps 250ima jos sada se nemogu svega sjetit na pamet
..os ti bann ?
od kad je dilanje citova zabranjeno
gle ja jedino sto imam to je skill .. i to tamo neki mid cak ni fpse ne dizem preko 150 to sto vise nema servera bez citera, to je stvarno jadno, jer ti citeri ionako samo seru mjesec dana i onda nestanu, i samo nama koji dugo redovno igramo ubijaju gust.. recimo ima jedan sony, taj je citer teski
i posto sam dobre volje evo 6 org keyeva neki su u uporabi znaci znaju biti use.. ali niti su banani ni slicnoobrisao keyeve i rapid file!!! mod!
dragi admine ovi keyevi su orginal.. znaci nije nikakvo piratstvo i u mom su vlasnistvu od mog klana i htio sam podijelit.. a cfg to ti nije niti cheat ni nista to ti je cfg samo kako ti izgleda igra iznutra.. znaci mozes recimo postimat drugu rezoluciju i te opcije i bolje ce ti se ljepit metki tako da nema razloga da brises takve stvari
to kaj te ownam i kaj sam stalno prvi na serverima ne znaci da sam citer jbt.....3 godine igranja puno poboljsava igru....
rapidshare je zabranjen i kad je legalno u pitanju, nazalost imam probleme s googlom, koji ocito ima probleme zbog rapidsharea keyeve das na PM i rijesena stvar ma daj taj sony je teski haxer
lol ali cfg to je obican dokument kako da ti grafika izgleda evo ti stranica sa svim cfg iz svijet od najboljih klanova.. ima i iz 2006 godine http://cfg.ic.cz/index.phpi eladio morat cu te malo ownat u codu jer si si faca na forumu
ako ti mislis da su to orignal CFG-ovi od npr. tek9 Davy... malo zi se onda zaj#bo njihovi cfg-ovi imaju duplo moda cak i troduplo vise KB
aj ne trabunjaj.. igram sa adminima iz esube pa znam sta decki imaju.. i to su neki cfg iz 2007 kada se nije znalo sta je skripta