evo pošto radim s time onda da kažem par informacija iz prve ruke!
t-com i vip imaju neusporedivo bolju pokrivenost i kvalitetu 3G mreže nego tele2...čak bi rekao da je vipova najbolja jel sam puno puta imao ljude koji mi se zale na signal t-coma i prelaze na vip bezicni internet!
e sad,tele 2 je mjesecno jeftiniji od vipa za 14kn,ako je uz carnet onda je 8kn razlika...al kazem,kod vipa je neusporedivo bolja i kvalitetnija mreza i pokrivenost!
Vip jedini ima tarifu 10GB sto bi bilo za zahtjevnije korisnike...i vip ti daje ak predjes svoju tarifu jos 100MB besplatno preko...znaci tarifa 1GB ima 1GB(99kn/mjesecno) i 100MB, tarifa 5GB(199kn/mjesecno) ima 5GB i 100MB a 10GB(299kn/mjesecno) je 10GB i 100MB!
ako ides na carnet kvaliteta signala ti je ista kao i da nisi,znaci sve je isto jedino ostvarujes popust od 50% mjesecne pretplate na temelju toga...i nemoras ti ni imat carnet na sebe,moze ti bilo ko dat samo username i password,ti sklopis ugovor i upisujes te podatke i to je to,znaci moze bit i od brata,sestre,cure,decka,frenda,kaj ja znam koga...
po meni nema bolje od Vip 10GB uz Carnet,znaci 10GB i 100MB za 149,50kn/mjesecno i na to placas jos 10kn mjesecno naknadu za upotrebu radijske frekvencije(to plačaju svi pretplatnici mobilnog telefona ili interneta koje god mreze bili)
Evo ak trebas kaj samo pitaj,nadam se da sam pomogao bar malo!