ili svima ili nikome
pupo ja i kerum smo rodjaci
vidi ...nije da pametujem i slicno.....ali ja mislim da je ok ako ekipa hoce da im se promjeni 2-3 slova u nicku npr kao sto sven hoce sven vx ili vxr kako vec ...ili gianeli sto hoce jos jedno n ...ja mislim da je ok takva promjena nicka i da to treba dozvolit ...ali sad ono da neko skroz promjeni nick nije ok .....isto kao sto nije ok ni sto je area promjenio .....ali ok to je do vas i niko mene ne pita nizasta ovdje tako da ....samo sam iznijeo svoje misljenje
1..spomenuo si gokia , i to na nacin klasicnog guranja nosa
, on i ja smo se dogovorili i mislim da je rijesenje ok, i mozda vrlo ubrzo on opet bude globalni, je li tebi to ok , prihvacas nas dogovor?
2..pupo je iznimna situacija i nema veze s klasicnom promjenom nicka , to je spajanje accounta (a ni to mu nebi proslo, vec je zasluzio svojim zalaganjem)
3..sto se tice nicka, ne namjeravam mjenjat nick kako netko bude mjenjao skuter/motor , danas je sven SP, sutra MC3 , prekosutra XMAX , di to vodi ?
3..jos nisam nikoga vidio da me zamolio lijepo osim gianelia , kojem sam zbog opceg pravila odbio, ali mislim da cu sad ipak prihvatiti , ima dobre argumente i promjena je minorna
4. sven_sp180 bi mjenjao nick jer je promjenio skuter.. vec sam mu to objasnio. poslije cu mu vracati jer opet ima SPa?
5. neer bi keer , nece ici
, da li potrebno i to objasnjavati ?
..nije samo misljenje, to je tvoje misljenje, meni je stalo do svakog misljenja,
i vjeruj i meni malo i mojem misljenju, nemoj samo ovima koji se bune , jer je to politicki trend
ja sam taj koji je dobio svakako preko 100 toliko cudnih zahtjeva samo za promjenom nicka , o ostalim stvarima da ne govorim.. gdje da povucem granicu?
zato:
ako postoji neko pravilo , onda je to tako !
ako postoji nesto sto vam je "sumnjivo" , razmislite zasto bi eladio to napravio - mozda ima neki opravdan razlog ?!
ako ima koje pitanje, mozda se moze na lijepi nacin pitati ?
Ps
Rossi , zasto ti ne pitas za promjenom nicka? Pretpostavljam da si dobro razmislio i znao si koji zelis nick kad si se registrirao na ovaj forum ?