Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Neon za skuter  (Posjeta: 5062 )

0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
Odg: Neon za skuter
« Odgovori #20 : 31 Listopad, 2009, 14:38:56 »
jao ljudi sto dzaba pricate svasta!!!

4 neonke duge 120 cm sam vozio ispod kola skoro 2 godine, i nikad mi se ni jedna nije stresla ili napukla od vibracija ili slicnih stvari.
Prestale su raditi kad sam naletio na gomilu smrznutog snijega koji mi je pokido sve ispod mene cak mi malo i prednja karambolka izbila.
Inace neonke su bile plasticne Revolution
Neonke i pozicije, smijes imati naprijed, ali smiju biti bijele ili zute ili narandzaste, sve ostale boje su zabranjene. A ako vec imas neke "zabranjene boje" kao ja npr plave neonke, one moraju biti ISPOD auta, tako da se sa prednje strane ne vidi direktna svijetlost kao kod mene (slika 1, i 3), a ovo sto se vidi po ulici (slika 2) za to ti ne moze nikakvu kaznu pisati!!!

gle, drugo su te nonke za auto i za kompjuter,nemos to usporedivat, dobre neonke za auto su i izolirane od vode i vlage i od robusnijeg materijala su.
a ne znam.. nisam nikad imao upaljene neonke na skuteru niti na autu kad su me caji zaustavljali ali da ti vidi taj kirbaj zaustavio bi te sigurno i pito sta glumis s tim..  :laughing6:
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline PanTheR_oo7

• Tržnica : (+6)
  • forumski skuteraš
  • Ne sanjaj zivot, zivi san!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla [BiH]
  • Moj Skuter: SP70,ST,FXR,Nex,SR
  • Moja Kaciga: uvijek na glavi
  • MojSetup: MHR Team2,Stage6 RT+Malossi Overrange,Dell 25
  • MojSpuh: je zahrdjao [MHR Team2]
« Odgovori #21 : 01 Studeni, 2009, 01:28:16 »
gle, drugo su te nonke za auto i za kompjuter,nemos to usporedivat, dobre neonke za auto su i izolirane od vode i vlage i od robusnijeg materijala su.
a ne znam.. nisam nikad imao upaljene neonke na skuteru niti na autu kad su me caji zaustavljali ali da ti vidi taj kirbaj zaustavio bi te sigurno i pito sta glumis s tim..  :laughing6:
Vi u HR se haman pravo plaho bojite murjaka??? :frajer:
Mi smo opusteni :frajer:ili ces proci sa cenerom na kafu, ili te odere koliko mu volja :D

Meni su srali za neonke ispod auta, kao vide se...bla bal bal ali ja se svaki put raspravljao s njima... tak da jos ni jednu kaznu nisam platio zbog neonki, a ostalog sam se naplacao podosta...
Runner SP70
forum.mojskuter.com/index.php/topic,28416.msg1220039.html#msg1220039
FXR 180
forum.mojskuter.com/index.php/topic,100871.msg1220040.html#msg12

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #22 : 01 Studeni, 2009, 01:57:23 »
Vi u HR se haman pravo plaho bojite murjaka??? :frajer:
Mi smo opusteni :frajer:ili ces proci sa cenerom na kafu, ili te odere koliko mu volja :D

Meni su srali za neonke ispod auta, kao vide se...bla bal bal ali ja se svaki put raspravljao s njima... tak da jos ni jednu kaznu nisam platio zbog neonki, a ostalog sam se naplacao podosta...
a mozda da sam koju godinu starij kao ti npr i imam neki posao nebi bi mi bilo problem ulazit u rasprave neke, ali ovako mi je draze da me nemaju na radaru, a kad  imam posla s njima i kad 100% nisam u nekom prekrsaju, treba ih malo zasaltavat naglim pokretima i sumnjivim ponasanjem.   :laughing7:
nije to strah ili nesto vec ih nevolim kao sto ih niko ne voli, a i da dobijem kaznu nebi je trenutno imao odakle platit, tak da kad znam gdje bi mogli bit radije bi gasio neonke nego k'o baja prolazio s upaljenim.

a.c.a.b  :glasses9:
« Zadnja izmjena: 01 Studeni, 2009, 01:58:55 gianelli »
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline PanTheR_oo7

• Tržnica : (+6)
  • forumski skuteraš
  • Ne sanjaj zivot, zivi san!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla [BiH]
  • Moj Skuter: SP70,ST,FXR,Nex,SR
  • Moja Kaciga: uvijek na glavi
  • MojSetup: MHR Team2,Stage6 RT+Malossi Overrange,Dell 25
  • MojSpuh: je zahrdjao [MHR Team2]
« Odgovori #23 : 01 Studeni, 2009, 15:44:57 »
a mozda da sam koju godinu starij kao ti npr i imam neki posao nebi bi mi bilo problem ulazit u rasprave neke, ali ovako mi je draze da me nemaju na radaru, a kad  imam posla s njima i kad 100% nisam u nekom prekrsaju, treba ih malo zasaltavat naglim pokretima i sumnjivim ponasanjem.   :laughing7:
nije to strah ili nesto vec ih nevolim kao sto ih niko ne voli, a i da dobijem kaznu nebi je trenutno imao odakle platit, tak da kad znam gdje bi mogli bit radije bi gasio neonke nego k'o baja prolazio s upaljenim.

a.c.a.b  :glasses9:

mah razumijem te :D Treba izbjegavati rasprave s njima, ako si napravio neko sranje, pokrije se po glavi, izvini se pokusaj sto ljudski mozes popricat s njim pokusat sta "sredit", ali ako vidis da te pokusava napravit budalom, e onda je druga prica...
hehehe   i ja sam na pocetku gasio na mjestima gdije obicno budu, ali i to dosadilo poslje par dana, em su poceli oni na motorima, pa oni stanu gdije im je ćeif...  i jbga! :dontknow:
Runner SP70
forum.mojskuter.com/index.php/topic,28416.msg1220039.html#msg1220039
FXR 180
forum.mojskuter.com/index.php/topic,100871.msg1220040.html#msg12