BTW, ako vas je mucilo upravljanje auta na tipkovnici, evo nacina za popravit to... meni igra toliko trza da nema razlike
"Napokon! Da, zbilja, na kraju isapda da su EA-ovci samo bili lijeni podesiti osjetljivosti za tipkovnicu kako spada... Naime, rjesenje sam uspio pronaci na XBOX forumu... Ko bi rekao, ha? Cini se da su konzolaski kolege imali iste probleme... I reko ajde da probam ja taj njihov ''fix'' pa da vidimo...
I STVARNO RAZLIKA NEBO I ZEMLJA!
*NAPOMENA* Ovo rjesenje NISAM ja napravo vec pronasao na XBOX forumu... Sve postavke su identicne onima u originalnom postu na XBOX forumu...
Evo sto cete sada fino napraviti ako ste isfrustrirani ovom igrom zbog loseg steering-a na tastaturi:
1. Ajmo fino u ''Options'' za pocetak pa ''Gameplay'' jel pa onda ''Adjust control''
2. Pod ''Adjust control'' napravit cete sljedece izmjene:
Steering Dead Zone - 15%
Accel Dead Zone - 10%
Brake Dead Zone - 10%
Steering sensitivity - 5%
Accel sensitivity - 5%
Brake sensitivity - 5%
Speed Steering Sens - 100%
3. OK, sad kad smo napravili ono za sto su EA devsi placeni, ajmo sad zavrsiti zapoceto, odite u ''Garage'' pa na ''Tuning''
4. Odaberite ''Quick Tuning''
5. ''Balance'' slider fino podesite na opaki ''Oversteer'' (gdje ''opaki'' znaci maksimalni oversteer)
DA! Dobro ste procitali, OVERSTEER, naime izgleda da su nama dragi EA-ovci pobrkali OVERSTEER i UNDERSTEER, tako da podesavanjem maksimalnog oversteer-a cete zapravo dobiti suprotan efekt...
Eto, meni je ovo rjesenje uvelike promijenilo pogled na ovu igru... Konacno je u potpunosti igrivo sa tipkovnicom...
Jedino sto sada jos zamjeram je taj odvratno los ''damage model'', ali ajde, sad bar mogu voziti kako spada...
I jos nesto, iako je nakon ovog fix-a konacno u potpunosti moguce voziti tipkovnicom predlazem da svejedno koristite ''traction'' i ''stability'' control... Naravno, ne morate, to je samo moj prijedlog..."