Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 39 Gostiju pregledava ovu temu.
ja i drnda ti nismo rekli prvi put da ti nesto klapa ili zuji u motoru a i drnda ti je caci rekao jedanput da je to mozda do lezajeva ne sjecan se dobro
pa oticicemo na mojoj krntiji nie problen btw sigmar, smiri dozivljaj dosadan si koga briga kako ti vozis kako e ko pao kolko ko ima parasmiri dozivljajskuter e tu zbog gusta, i da se naucimo za nesto jacesve ostalo koga briga
brate nemam ja bjezat od ni cega pa ni od vas, ostao sam jos malo na fajsu, pa sta!?Aj dobro je
danas ujutro e bilo ladnoooooooizgleda da necu 11 misec skuton u skolu
pa reces da si bio tamo ne govorit da ti je crklo grijanje ili sta vec a gore san napisao umalo
ma pusti, natezete se tu zbog gluposti, blebebetanje bzv pa onda izvlacenje
di je drnda on zna sve oglasnike
voznja po svim mogucim i nemogucim uvjetima, retardirani semafori iznad rogotina koi kad se upali zeleno traje 30 sekundi pa crveno, kolona isprid njih duga kooooooo asfalat izrovan srecon danas su to sve sredili skola me izmucila sutra ak bude srice majicev skut isprobat trealo bi popricat s drndicen al njega nea
mislim da bi trebao bit slobodan od 6 pa se ti zaletis po mene onda vidimo majicev skut sta je stavija i vratis me na kolodvor u 7 bas me znanima onaj koso gp sat kako svjetli i zvuk s6 replice na ful gasu
kako san odma bolje volje cim je dosla sexy bitch pjesma na red i to verzija od sinoc koja je izasla
cek malo on ima okretaje, bas me zanima na kolko ga vrti