moji padovi su bili ako se to uopce moze nazvat pad tako da ... i pao sam jedanput to me nije strah priznat jer san uletio u okuku 50 sa proslim motorom a svi znaju kakva je okuka i kolke su felge i gume bile tako da .....
a ti nisi padao 1.na spomeniku preko lanca
2.pa isto na spomeniku u kanal samo sto motor nije upao
3.kraj solin grade si umalo tresnuo kda si vidio policiju
u vezi blokade ne da mi se raspravljat tu su ti drnda i tut pa ....
to sto je tut pao jedanput si ti bio kriv tako da ... a za ostalo ne znam koji su padovi osim u auto dok je jos imao blokadu
ako on vozi sporo mislim stvarno
1.Ne, nisam pao na spomeniku preko lanca, zakacio me za plastiku samo, stao sam odma kad sam osjetio, to nije pad...
2.Samo sto nije upao u kanal, zato sto nisam vidio ni po cemu vozin, probat ces ti jednon vozit po supljem putu pokrivenom slamom, imao sam srecu sto imam dobre reflekse da motor nije ni taknuo pod bokom nego sam ga zaustavio rukom...
3.Opet, umalo tresnuo ne znaci da sam tresnuo, samo sam napravio policajku da se okrenen prije nego me vidi i zaustavi
Za tebe znan, ti si iskusan i neces lako past, ona okuka jest u kur*u i ja san jednon osjetio da mi straznji klizi tamo...
Ja bio kriv sto je on pao? ma ajde! Zato sta ima alzheimerovu ne znaci da sam ja kriv za to, ja sam bio 5-10 metara isprid njega u brzini od 10-15 na sat, mogao je zakocit sa svojom žilerom cak bolje i prije nego ja sa celavom gumom kocin... I nije on samo 2 puta pao, ali o tome necemo pred ljudima...