Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Multivar pitanje ?  (Posjeta: 1025 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alexm

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: NRG MC3
  • Moja Kaciga: Shark RSF2 Race
  • MojSetup: malossi sport
  • MojSpuh: sc08
Multivar pitanje ?
« : 09 Rujan, 2009, 17:02:58 »
Dakle, zubci variomata (dio koji ide na radilicu) su potrošeni tj. ima lufta, isto tako i klizaci su dali svoje, pa je pitanje šta sad napravit, kupiti novi vario ili mogu taj poklopac variomata staviti od serijskog. Što se može desiti i šta da radim ?

Offline X-Spirit

• Tržnica : (+2)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Hostel Sunce
  • Mjesto: Slav.Brod
  • Moj Skuter: VX125 2k2
  • Moja Kaciga: HJC FG-15 Draco
Odg: Multivar pitanje ?
« Odgovori #1 : 09 Rujan, 2009, 19:45:55 »
kupi novu kalotu i klizace, vidi u piaggiu u splitu, ili vrati serijski variomat, ili imas opciju da narucis kod ekipe sa foruma da ti dovuce sa sipa...

Offline alexm

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #2 : 09 Rujan, 2009, 20:18:54 »
Novi multivar dodje 450 kn sa rolicama i centralnim, tako da neznam koliko mi se isplati traziti okolo samo dijelove za njega pa sam mislio staviti serijsku kalotu.

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #3 : 09 Rujan, 2009, 20:24:50 »
Novi multivar dodje 450 kn sa rolicama i centralnim, tako da neznam koliko mi se isplati traziti okolo samo dijelove za njega pa sam mislio staviti serijsku kalotu.

Mislim da to ne ide - klizaci sigurno nisu isti, a ko zna i kako bi rolice putovale po njoj

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #4 : 09 Rujan, 2009, 20:50:31 »
ja znam da neide..klizaci od serike kalote su uzi i ne stanu u multivar a klizaci od multivara su opet presiroki i ne stanu u serisku kalotu tako da je to nemoguce..

Offline alexm

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #5 : 09 Rujan, 2009, 20:58:34 »
Da li je moguće naručiti negdje u Hrvatskoj samo tu kalotu da ne moram kupiti cijeli variomat ?

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #6 : 09 Rujan, 2009, 21:00:43 »
Da li je moguće naručiti negdje u Hrvatskoj samo tu kalotu da ne moram kupiti cijeli variomat ?

Postoji za kupiti, cijena je skoro kao pola novog multivara:

http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/M259021B/Calotte+MALOSSI+for+Multivar.aspx

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 09 Rujan, 2009, 21:07:07 »
Imam ja jedan multivar, fali mu bolcna i oni klizači kak bi reko po čemu putuju slajderi su malo istrošeni al ostalo sve 5 :)

Offline alexm

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #8 : 09 Rujan, 2009, 21:09:38 »
Necu staro kupovat vise. Koliko vama kalota plese ? Serijski variomat jedva navucem na radilicu, dok multivar bez problema legne. Cak mi je jednom davno kalota multivara ostala zaglavljena na radilici i jedva sam to izvukao vani.

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #9 : 09 Rujan, 2009, 21:55:06 »
normalno je da seriski vario ide teze od multivara..seriski vario bi trebao malo teze ic na pocetku