Svaka čast srbiji a hteli su vas istrebit... Meni je to jako bolesno,al nemreš tipa skoro pa zatuči zbog toga majku mu,i on je čovjek.
mani mi tog debilnog nacionalizma ako je ikako moguce ....ja gledam drugcije stvari...necu mrzit cijeli narod radi necega sto se desilo ..a desilo se ne radi tog naroda nego radi par hiljada njih ....tj par desetina glavesina koju su to sve naredile ....i sta sad bi ja trebo da mrzim omladinu iz srbije ili tako nesto ?? da tako razmisljam nebi bio ni ovdje na Hr forumu ...jer niko nije bio zlatan u tom dogadjaju koji ti spominjes ...ni hr ni srb ni bos.....zato mani me tih gluposti molim te ...mrzim maloumno razmisljanje i gledanje na sve ....i cisto mislim da je tvoj post uvreda za sve koji su iz srb ovdje na forumu i da to nije lijepo nikako....A ti sa svojim razmisljanjem idi na kakav nacionalisticki forum pa tamo seri .....Ja kad god sam bio u srb i izadjem negdje u neki klub ili slicno ma boli koga k**ra* brate jel se ja zovem Ivan i sto sam katolik i odakle sam i kad kazem iz bosne ..ljudi grle govore oo bosanac sta ima vako nako ...nikog ne zanima od omladine do 30 god i vise sta sam ja i ko sam....koga god upoznam ljudi sve extra ...izadjemo caste pa naprave racune po 500 eura sto je stvarno za pohvalu stim da npr tek me upoznaju i slicno ....Isto i u Hr mi se desavalo kad idem na odmor...jebe se kome odakle sam....koga god upoznam sve super,castimo se i slicno ...prosle godine eto u Tucepima kad smo bili pa jbt upozno nekakva 2 lika preko jedne cure tje sestre od ovog jednog a ja bio sa rodjakom i izasli jednu noc oni castili ...drugu noc rodjak i ja castili cijelo drustvo njihovo ,20+ osoba je bilo...i niko ne kaze jesi ti onaj ili ovaj...jebe se kome.....i sad bi ja po tvom misljenju radi nekolicine sto se kaze nacionalista i oni kojima je rat sve ...koji bi sve opet ponovili da mogu...trebao mrzit cijeli narod ili zemlju tipa Srbija,Hrvatska ?? glupo razmisljanje .....
P.S:Ja sam reko svaka cast Srbiji i Beogradu na gazenju ovih pedera....jer niko se skoro nije usudio da ih udara u drugim zemljama nego su pustili da hodaju po cesti mamu im bolesnu .....a nisam rekao svaka cast srbiji na necemu na sto ti asociras .....