Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Auto mi je zakon zbog nabrijavanja..mos svasta napravit. Zakon mi je kad se vozis i drma muzika ko luda ali motori su u srcu kad ti piknes gas pa pojuris po ravninama i zavojima
A gle nomoš ti nabrijavat golfa 2, ma kolko god para staviš u njega to je Golf 2, s takvim se autom ljudi sprdaju a ne da ljudi gledaju kako im je ljep!!!
isto bi ja radje G2 1.6TD od bilo koje alfe,pa sad 159
ok i poštujem to, uzmi si 500-1000€ i kupi si Golfa i vozi se na lož ulje!! opće nemam namjeru se više s nikim svađat, pogotovo s nekim Golf fanaticima
necu,vozit cu se na eurodizel i to besplatno a ja san se uvik volia svadjat s ALFA fanaticima koji misle da su njihovi drlozi vrh vrhova kad ti ta tvoja karampana prode koliko moze prosjecan MK I 1.6D onda joj skidan kapu
Odi se izdrkaj na golfa, pa ćeš bit mirniji!!!!
alo lugburz, prestani pametovati.. alfa se kolje... 95% njih je redovito razvrtaje do crvenoga, kada se to radi sa golfom... ja imam i mk2 gtd 16, i imao 16 d mk1, znam o cemu pricamm, a alfu mi ima 2 prijatelja...
ima je i moj prijatelj G1 1.6D i prosa u godinu dana s njim 35000,i to uvik u vrlo visokim okretajima,i nikad problema,prosa bi on i jos pun k... kilometara da kreten nije zaboravia ulit antifriz pa mu je ove zime smrzlo motor i puka mu je blok...a i s puknutim blokom je napravia 6 km isto u visokim okretajima...i taj isti prijatelj kupi nedavno alfu 33 1.5 i nakon 200 km mu mjenjac ostane u drugoj nema se tu sta pametovat,alfa je sminka,VW je kvaliteta.
uostalom pitaj ga koji ti daje vise gusta...alfa ili dvojka...
Popišam ti se na alfu ta baja kad se počne kvariti nikad kraja,najači su mi alfisti kad zaljepe onog da piša po VW lol bolje nek stavi da piša po toj krami koju vozi hahaha
moj covik po alfi se nesmis pisat,odma procvjeta hrdja