Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sok sok i samo sok.ali ima onih zadrtih koji pivu ubrajaju u sokove i u prehrambeni artikl pa im nemreš niš osim gurnut u grabu dok su na nogama da se ne dignu i sjednu za gufernalčugu pa glume mjerače ceste.
vozim se, ove zime bas probao drift po snegu, jebeno je, malo dosadi, no iso bi o5, i posle me 2 nedelje bolele ruke, noge, ledja, dupe....sve u pm
Citat: mali_odwaljiwac - 28 Siječanj, 2008, 00:56:19vozim se, ove zime bas probao drift po snegu, jebeno je, malo dosadi, no iso bi o5, i posle me 2 nedelje bolele ruke, noge, ledja, dupe....sve u pm Istina, zavisi koje se gume koristi... ali sa standardnim ljetnim (sa ona, dva-tri žljeba/profila) ne bi više... hvala lijepa... možda bi nečim, što liči na Savu Monsun (potpuno išarana profilom), još i (opet) probao, ali ovako... nisam uopće bio zadovoljan ...
Sada radim u Fužinama (Gorski Kotar) i skuter nisam dotaknuo 3 mjeseca.... :'(
Citat: john_wayne - 07 Veljača, 2008, 08:46:54Sada radim u Fužinama (Gorski Kotar) i skuter nisam dotaknuo 3 mjeseca.... :'( Jesi ga konzervirao, ili ga zapališ povremeno, da se "provrti" (?)...Svakako bi bilo dobro, min 2x mjesečno, dok ti ne pokaže da se rashladna tek. zgrijala...Ako je na zračno hlađenje (ne razumijem se u modele), onda svejedno neka vrti 15-ak min, na nogarama, ili se ti provozi po kvartu (ako nema snjega i leda)...
Citat: Genesis051 - 07 Veljača, 2008, 17:07:35Citat: john_wayne - 07 Veljača, 2008, 08:46:54Sada radim u Fužinama (Gorski Kotar) i skuter nisam dotaknuo 3 mjeseca.... :'( Jesi ga konzervirao, ili ga zapališ povremeno, da se "provrti" (?)...Svakako bi bilo dobro, min 2x mjesečno, dok ti ne pokaže da se rashladna tek. zgrijala...Ako je na zračno hlađenje (ne razumijem se u modele), onda svejedno neka vrti 15-ak min, na nogarama, ili se ti provozi po kvartu (ako nema snjega i leda)...Moj stari ga vozi... kada sam počeo radit u Fužinama nagovorio sam starog da malo proba voziti skuter , i tako malo po malo tata je skužio da mu vožnja skuterom uštedi i po sat vremena (na posao i sa posla) pa se više ne skida sa njega....
sad ti je gotovo neš ti više skuter vidit
da vozin itekako samo stavin karton na kiler i goni...
Citat: R@VeN - 14 Veljača, 2008, 00:37:38da vozin itekako samo stavin karton na kiler i goni...zašto?