*
* *
P A R T 2Sljedeća postaja, Hum na Sutli
Ova tri panja redom od lijeva nadesno su naši legendarni forumaši: 2TDottore, robert i Slowrider. Pazite vi te face: dottore klasično zijeva, dosadno mu je jer opet stojimo i ne vozimo se, robert se čudi mom fotoaparatu, učinilo mu se da se objektiv pomaknuo, a Slow si razmišlja zašto mu se povečala rupa na ubrzanju između 40 i 50
Jooooooooj, sad ono najbolje
Kićo je lijepo organizirao da idemo vidjeti Trakošćan i kad smo stigli tamo bilo je već dosta ljudi i automobila, te štandovi ko na nekom proštenju
Mi svi nadobudno ulazimo na parking kad odjednom prema nama počne trčati neka baba i nosi karte za parking. I tako ona počela trljati ruke rekavši sama sebi: "Bit će para!" Kad smo čuli da svatko od nas mora dati 5 (slovima: PET) kuna za parking skutera, glatko smo ju odbili te je nekolicina ekipe upalila motore i pomaknula se 10 metara iza ograde na travu. A ova će na to: "Pa kud idu, jesu blesavi! Pa i tu se plaća parking!" A mi ni pet ni šest nego preko ceste ispred nekakve stare zgrade gdje je pošta i tamo se sparkirali
Evo je, ova u belom
Rijetko kome se dalo ići gore ali par nas smo ipak otišli jer podosta vremena je prošlo od kada sam zadnji puta bio na zidinama
Robi je sebi zacrtao da on mora "oboriti" ovu uzbrdicu pa je išao prečicom
Nakon trakošćana spustili smo se dolje i lagano krenuli prema nazad. Uz par sitnih stajanja i malo više uživancije u samoj vožnji došli smo i do spomenika Matiji Gupcu.
Mrcina u borbenom polu-stajaćem položaju
I nakon toga smo završili kod Marka_AeRoX sa foruma i od silnih salama, narezaka i "kupica" nisam stigao ništa poslikati.
I to je to!
Samo da napomenem par stvari. Kristina se zabrinula da će ostati bez goriva i nakon čitavih 100 i kusur kilometara je natočila. Reko sam joj da bez veze toči i da će joj jedva 18 kuna stat u rezervar. Ajde molim vas pogledajte kolko mi je procjena pogriješila
I na kraju svega, vlasnik ovog Tomosa na cijelom meetu nijednom nije ugasio motor. Doduše, desilo se da su mu u par slučajeva drugi ugasili ali recimo ovdje je radio dosta dugo