Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Zalba na kaznu  (Posjeta: 12072 )

0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline marko.p

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
Odg: Zalba na kaznu
« Odgovori #20 : 30 Rujan, 2009, 08:55:21 »
Moja je prošla i bio sam na sudu i rješio to  :icon_thumright:

Problem je u tome kaj sam ja imal argumenata za izvuč se jer nije bila očigledna kazna kao na primjer ne imanje pojasa ili kacige
a na šta da se on žali..neka kaže da je bio pijan pa nije bio svjestan da se vozi bez vozačke, to mu je bilo prvi put i sl.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #21 : 30 Rujan, 2009, 09:00:02 »
a na šta da se on žali..neka kaže da je bio pijan pa nije bio svjestan da se vozi bez vozačke, to mu je bilo prvi put i sl.

To i kažem. Meni je oprošteno jer sam prvi puta to napravil, a i zadnji jer mi se ajmo reći fakat slučajno to desilo  :glasses9:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #22 : 30 Rujan, 2009, 09:03:26 »
ja sam imao kaznu od 700kn .. zalio se .. nemam primanja .. zivim s roditeljima .. prva kazna .. i smanjilo mi na 300kn ... prije ako ti je prva oprosti ti .. ali sad vidim da im treba para pa ti malo smanje  :laughing7:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
« Odgovori #23 : 30 Rujan, 2009, 09:12:38 »
To i kažem. Meni je oprošteno jer sam prvi puta to napravil, a i zadnji jer mi se ajmo reći fakat slučajno to desilo  :glasses9:
a vjerovatno i manji prekršaj nego njegov....
ja sam imao kaznu od 700kn .. zalio se .. nemam primanja .. zivim s roditeljima .. prva kazna .. i smanjilo mi na 300kn ... prije ako ti je prva oprosti ti .. ali sad vidim da im treba para pa ti malo smanje  :laughing7:
smanjit hoće, šta je i njemu ali oprostit neće

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #24 : 30 Rujan, 2009, 09:42:05 »
a vjerovatno i manji prekršaj nego njegov....smanjit hoće, šta je i njemu ali oprostit neće
meni je sve oprosteno bilo,imao sam dobre agrumente za izvuc se,iako je to bilo prije 2 godine,na sudu sam bio ove godine u 4 mjesecu

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 30 Rujan, 2009, 10:00:11 »
meni je sve oprosteno bilo,imao sam dobre agrumente za izvuc se,iako je to bilo prije 2 godine,na sudu sam bio ove godine u 4 mjesecu
a onda mu kaži pa da se i on izvuče makar ne vjerujem

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: kariola
« Odgovori #26 : 30 Rujan, 2009, 20:29:41 »
meni je jucer doslo 7 kazna i sve skupa 9000kn u ponediljak mi sud... :toothy9:     al to su sve kazne do 18.te..
i imam jednu koja jos nije dosla od 3000kn..u 18toj. :toothy3:

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #27 : 01 Listopad, 2009, 00:03:29 »
i imam jednu koja jos nije dosla od 3000kn..u 18toj. :toothy3:

Ne brini, nece te zaboravit...

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #28 : 01 Listopad, 2009, 01:16:27 »
normalno kad nisi bia punoljetan

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #29 : 01 Listopad, 2009, 01:27:01 »
pa cek amo realno sto ce mene stvarno u zatvor stavit ako ne platim 2000kn za moped, a polozit cu sada 7.10.  B kategoriju...

Offline 3alfa3

• moderator mini
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #30 : 01 Listopad, 2009, 11:47:38 »
pa cek amo realno sto ce mene stvarno u zatvor stavit ako ne platim 2000kn

Mozda nece ako nema mjesta pa ces cekat da se oslobodi ili uz puuuuno srece niti ne docekas izvrsenje kazne, ali ja se nebi pouzdao u taj scenarij.
Plati kaznu, to ti je najelegantnije rjesenje.

Zamisli da tih par dana zatvora bude dok trebas biti negdje drugdje pa ti planovi propadnu, a i zatvor sam po sebi vjerojatno nije najugodnije mjesto.

polozit cu sada 7.10.  B kategoriju...

To nema nikakve veze
« Zadnja izmjena: 01 Listopad, 2009, 15:57:44 3alfa3 »

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #31 : 01 Listopad, 2009, 12:29:16 »
koliko ja znam cuza ti se prepise i u radnoj knizici, pa ti vidi..

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 01 Listopad, 2009, 12:32:07 »
fino jednog dana zavrsis školu/faks nađeš posao a treba ti potvrda o nekažnjavanju, a dobit ju nemožeš jer si 2 dana bio u zatvoru, tebe nitko ne pita jesi šta ukrao ili prometni prekršaj napravio...

Offline Utroba-FX

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: kariola
« Odgovori #33 : 01 Listopad, 2009, 13:47:19 »
ma koji zatvor...koliko ih ja znam koji imaju priko 50 prijava i vise...pa nisu nikad vidili zatvor ni nista...sta bi ja sa ovih 12tisuca kn triba bit pola godine u zatvoru...

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 01 Listopad, 2009, 13:52:28 »
ma koji zatvor...koliko ih ja znam koji imaju priko 50 prijava i vise...pa nisu nikad vidili zatvor ni nista...sta bi ja sa ovih 12tisuca kn triba bit pola godine u zatvoru...

da te malo utjesin.. za prometne prekrsaje nemozes bit duze od 3 miseca u zatvoru :laughing6:

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #35 : 01 Listopad, 2009, 13:53:53 »

a koliko ces ih znat za par godina da nisu bili u zatvoru  :toothy12:

sve je puno ... doci ce te na red  :jerk:

Offline Aleksandar

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: C650 Sport, T-Max560
« Odgovori #36 : 01 Listopad, 2009, 13:54:00 »
hehe tak sam ja odgađao placanje 5200 kn kazne
nakon 9 mj došla kuverta da se za 8 dana od urucenja tog papira pokrece postupak OVRHE ako u istom vremenu ne plati ta kazna. ipak platio.

i kad vas zaustavi policija i popusite kaznu, na prekršajni nalog se ne piše žalba nego prigovor.
žališ se tek na rješenje.
« Zadnja izmjena: 01 Listopad, 2009, 13:56:13 Aleksandar »

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 01 Listopad, 2009, 14:44:31 »
sve dolazi na naplatu

Offline kristijanSR70

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: NG
  • Moj Skuter: RUNNER VXR 200
  • Moja Kaciga: N61
  • MojSetup: je jedini sisavac prilađođen životu u prirodi, imaju pluća i mogu disati zrak,množe se aktivnošću testisa.
  • MojSpuh: + cijev + 2 šarafa
« Odgovori #38 : 01 Listopad, 2009, 15:19:11 »
Evo meni je doslo rjesenje danas da moram platiti 2000kn

Bio sam na sudu i teretlo me se ja sa 5000kn kazne jer sam upravljao mopedom bez polozene kategorije.
Ja sam sve priznao krivnju i zamolio sutkinju da sagleda koolnosti iako imam18 godina da sam student i da nemam nikakvih primanja a da su mi roditelji slabog imovinskog stanja.

I to tako i pise u rjesenju suda no sa 5000 su mi smanjili na 2000, i da bi bilo jos zalosnije, ja nemam ni da platim 1000kn a kamoli 2000kn...

kako da sad ja to rjesim, ima na kraju presude da imam pravo zalbe u roku od 8 dana, imam li mogucnosti da mi se oprosti ili nesto slicno jer nemogu si dopsutit da idem u zatvor radi skutera a nemogu im platit 2000kn... odakle mi??

Eto pa zamolio bih vas za pmoc kako da sastavim zalbu i kome to slati?  Stvarno mora bit neki nacin iako su mi umanjili kaznu da mi se oprosti, btw nisam do sada kaznjavan, jednom me opomenulo kao maloljetnika prije 2 godine.

ti si izneo svoj iskaz, sve druge priče mogu ti pomoć ili odmoć......jbga mogu ti smanjit kaznu za 500kn i dodat npr 700 zbog neceg sasvim desetog....
meni su napisali 7000kn zbog nereganom motora, nigdje nepiše da nisam imo kacigu, zalio se i smanjili na 4000kn i zalio se opet i smanjili na 2000kn i dodali nenošenje kacige 1000, s rogatim se mozes bost 4ever......

Mozda nece ako nema mjesta pa ces cekat da se oslobodi ili uz puuuuno srece niti ne docekas izvrsenje kazne, ali ja se nebi pouzdao u taj scenarij.
Plati kaznu, to ti je najelegantnije rjesenje.

Zamisli da tih par dana zatvora bude dok trebas biti negdje drugdje pa ti planovi propadnu, a i zatvor sam po sebi vjerojatno nije najugobnije mjesto.

To nema nikakve veze

upravu si, u potpunosti se slazem s tobom....
Farok Fazlinovic je reko da nece da ide u Zenicu da ga guze tamo.....i platio covjek globu od mislim 2 hiljade maraka

Offline typhoon nazor

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • Ja nisam LJubo Bajić Boćo...Ja sam Ljubo Garnitura
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: split
  • Moj Skuter: GILLERA fxr dd
  • Moja Kaciga: e to nemam uopce
  • MojSetup: serijal 176
  • MojSpuh: srijal
« Odgovori #39 : 22 Listopad, 2009, 13:59:05 »
moj Utroba fali se ti sada ali ti meni prvo nadi kiler od typhona  :toothy10: :toothy10: :toothy10:...i daj se bogati potrudi pa mi nadi plastike od nrg i felege od mc2