Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Obzirom da to postoji vec dugi niz godina, sumnjam da je popularna u Njemackoj jer tamo policija prvo to napravi kad stavlja skut na valjke.Osjecao bi se ko idiot da platim nesto sto ce od mene napravit budalu
A koji je "lijek" protiv moje blokade na daljinski koja se pali svaki puta kad se ugasi kontakt a gasi se kad ja pritisnem gumb na daljinskom? (ahah! Ko je sad faca...? )
samo da pitan, ta elektricna, kakav bi bio zvuk, bili prosao
imam je doma mozemo probati....
čuo sam već a i čitao na internetu po forumima da su ljudi dobili kazne zbog tih blokada na prekidač kad ih je murija našla (navodno je kazna 700 kn)
Nadam se da me neće pretrest i pronać daljinski. Sakrit ću ga u pak Radije to nego da ga ostavim doma jer se ne mislim vozit 20 minuta (i toliko nazad) sa blokadom
Navodno je slow skužio da se ta blokada može reprogramirat na način kakav ti želiš. Pa sumnjam da će frajer na tehničkom pregledati sve moguće kombinacije A koji je "lijek" protiv moje blokade na daljinski koja se pali svaki puta kad se ugasi kontakt a gasi se kad ja pritisnem gumb na daljinskom? (ahah! Ko je sad faca...? )
Pazi onda samo da ostanes smiren, jer ak bu pak radio, graf na valjcima bi mogao izgledat ko kardiogram
Ne postoji zakon koji definira kakva bi blokada trebala biti, dakle....