Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jbg treba snage da pocupa iz blata koji lik
ja san sa barutane
Prodajem mobitel samsung x830 vide se tragovi korištenja na mobitelu rade sve tipke ukljucujuci i i tipke kod ekrana ali je prilikom rastavljanja pukao feder koji mobitel drzi zatvorenim ostalo uz mobitel ide punjac i slusalice cijena 100 kunasony ericsson k510i jedan je plavi a jedan crveni obadva u potpunosti ispravna punjac cijena 80 kuna obadva ili 30 kuna po komadui sony ericsson k610i za nemoze se upaliti ekran ispravan maske ispravne baterija ispravna 30 kuna sa punjacemi samsung sl55 pukao flat od ekrana sa punjacem 20 kunai son ericsson d750i pukao ekran ostalo ispravno 40 kunana pm ili na mob 0989362261 ili 0998414394moze i zamjena za razno
haha prodaje 2 mobitela... oba za 80 kn ili po komadu za 30...
staje ovde smisno?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
trenutno ti, vise nego kruno i njegov oglas
jbt nisan ja glup da neznan da su 30 i 30 60 a da on za oba trazi 80,mozda ih on daje pojedinacno jeftinije da ih proda
oba dva za 80 a pojedinačno za 30 kuzis zamisli da ti kupujes kaj bi ti bilo jeftinije
zamisli da ti netreba ni jedan
Luksy j**** te napaljena de nadi curu, decka, ovcu, kozu, tovara il nesto samo nemoj vise
a zamisli da mi netribaju oba dva sta bi mi onda bilo jeftinije?
nemoj si zamisliti...nisi? ok
hehe,nisu filmovi za mene ja sam sa 17god. napravija svoje
nazovi i reci da hoces oba mobitela ali nek ti prvog posalje sad, a drugog malo kasnije
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao