hmm ajd evo amo raspravljat, nisam sjebao marka, jer njemu sam ja to pokuavao objasnit o ne kuz njemu je paket poslan ... ja neznan sto si ti decko s tim uradio.
uglavnom necu dalje od ovoga jer je prjetio tuzbom itd, pa samo da se zna.
sto se tice nonamera s njim sve 5...trgujemo bez problema, evo danas mu uplatio jos neke novce..
drnda poslao auspuh i iznenadilo me doslo za 1 dan...isuse ja reko ajd uplatit cu kroz 2 dana a ono vec doslo, drnda ne brini sutra ti je 700kn na racunu, ako sutra ne posaljem ti sliku uplatnice ili je ne postam javno na forumu slobodno me bannajte...
narucio sam jos od haca radilicu cekam odgovor dali ce mi je poslat uopce radi nekih faca s ovog foruma sto me optuzuju a niti me ni neznaju... onj igor.cb i jos neki niti nemaju pojma, a optuzujete me. ako cete me bannat... go ahead ja tu nemogu nista... ali cemu?? kad za 1 min napravim novi account... bezveze ...a nisam ga sjebao uz to... jedini razlog zasto nisam postao kad su bile optuzbe na racun mene jest to da u pocetku nije mi se moglo spojit na net, a zatim kad je mogllo stari mi je zabranio ista komentirat jer naravno cekam tuzbu od strane marka.
narucio sam od sebe kit, njemu sam rekao uplatit do petka novce za stage6 pro racing, i namjeravam jos od drnde struju kupit cjelu. Mislim stvarno... pokusam prodat sada svoj auspuh i odma me napali...
toliko od mene, dalje necu se svadat zaista, ako cete me blatit slobodno, al zapitajte se, uvjek postoje dvije strane price...