..ova nedjelja nije slutila na dobro.. kisa je cijelu subotu padala i mogu reci da ujutro kad sam se probudio , uz silnu maglu i kisicu , slutio sam na los dan..
ali put za rijeku bio je isplaniran , a nada umire posljednja.. ...eloda mi je ustupila x-max 250 i jednostavno jedino sto sam mogao je krenuti pa kud puklo da puklo..
krenuo sam ujutro u 7 i 10 , da stignem u rijeku sto prije.. navukao sam kisno odjelo i put starom cestom za Rijeku. Iako sam vozio ugodnim ritmom, magla i kisica me tjerala na oprez i nisam previse gustao.. i tako am prosao karlovac , ali kisa je tada vec prestala.. bilo je oblacno i odlucio sam se na prvu pauzicu, i tradicionalni sendvic iza karlovca na rijeci Kupi..
..senvich nije dugo trajao
, pa sam ubrzo krenuo.. ..ali vrijeme se popravlja a uzitak na staroj cesti sve je veci.. vec na kupjaku pred delnicama , sunce je maximalno zasjalo..
ajme ljudi koji gust
slijedeca pauza iza delnica, kod umjetnog jezera, i jos jedan sendvich
..uskoro sam stigao u rijeku.
Povod ovog dolaska je necakova prva pricest , tocnije rostilj na izvoru rijecine
desno mi je bratvo firefox
bilo je odlicno..
ali nije dugo trajalo.. poceli su i oblaci..
krenuli smo nazad , a onda kad sam se nakrcao , pozdravio sam se u kuci s mojima i put nazad..
ovoga puta autoputom jer je i kisa pocela, a i mrak se nazirao..
eto ..jednodnevni izlet samo takav