Nevezano za motor.....vozim se ja do ine sa autom i zaustavi me punoglavac,ja zavezan,auto regan svi dokumenti kod mene,kaze on jesi pio?reko nisam i napušem 0.0,kaze on meni jel imas svu potrebnu opremu,ja kazem imam i pokazem mu trokut,prvu pomoć,rezervne žarulje,onaj prsluk itd,kad je vidio da imam sve upita me a imaš li rezervnu gumu?Reko imam i to,kaze on ajd pokazi,ja mu otvorim gepek pokazem,pa me frajer pita a jel napuhana.Dakako da je napuhana odgovorim mu,kaze majmun meni ajd izvadi ju van i pritisni ju da mi to utvrdimo E REKO NEĆU!!!!!!Ajd ohladi on malo kaze ukljući sva 4 žmigavca(vidim ja bit ce vraga) reko pricekaj samo da izvadim mobitel iz đepa i da ga namjestim na snimanje tak da imam videomaterijal koji potkrepljuje tvrdnju da mi je sve ispravno,e tek tada me je konj pustio sa povikom ajde vozi i sa recenicom citiram "Samo da znaš da se službenu osobu nesmije snimati,imaš sreće sto ti nisam napisao prijavu"E tu mi je puko k**ra* rekao ajde majmune piši,al prvo zovi temeljnu policiju na uviđaj i smjesta da si mi dao broj značke,na to je njegov "kolega" izasao iz auta i poceo ga smirivati i tako su me pustili.....E sad pogledajte nasto su sve spremni,pa čak i kada ste potpuno ispravni moguće je da vam napisu pokoju kaznu,e zato cim vidite "lizalicu" ili rotaciju vadite mobitel iz đepa jer to im je bolna točka,a nama jedino oružje za borbu protiv plavih pizdeka.......