I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Najveće će promjene donijeti sve veći broj skutera na ulicama... ne voze ih više samo mladi koji nemaju za auto nego sve češće i starci kojima su dopizdile gužve. mnogi voze alternativno i auto... s vremenom će sigurno porasti i senzibilitet ostalih vozača za skuteraše. ali, treba vremena!
Citat: StreetRunner - 04 Svibanj, 2007, 16:22:50U slobodnoj dalmaciji san čita da je ova mjera o 50kmh potpuno besmislena i da će se razmatrati da se ukinu te blokade ili da bude bar na 70kmh.Nisam čuo za razmatranje, ali svakako bi se trebalo razmotriti...
U slobodnoj dalmaciji san čita da je ova mjera o 50kmh potpuno besmislena i da će se razmatrati da se ukinu te blokade ili da bude bar na 70kmh.
Danas smetas sa autom koji ima <100hp, a kamoli sa skuterom koji mora ici 50km/h.
Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2007, 19:22:14Danas smetas sa autom koji ima <100hp, a kamoli sa skuterom koji mora ici 50km/h.pitaj mene jel smeta fiesta 1.3 50hp..to ti je sve do vozaca...
Citat: Nikon - 06 Svibanj, 2007, 01:01:15Citat: SlowRider - 05 Svibanj, 2007, 19:22:14Danas smetas sa autom koji ima <100hp, a kamoli sa skuterom koji mora ici 50km/h.pitaj mene jel smeta fiesta 1.3 50hp..to ti je sve do vozaca... Je do vozača,... ali takvih ljudi se baš treba paziti koji potegnu ko ludi...Recimo ja osobno vozim dosta brzo, ali naravno u granicama sposobnosti mene i auta (nije sad da idem 100 kroz grad), i kad vidim skuter ako ga mogu zaobići zaobići ću ga, ako ne mogu vazit ću se iza njega i to je to... pa sad neka ovi iza mene trube koliko žele...
vidim da se lista puni ko luda!