Narednih dana sam spakovao MHR-a, podesio squish na 0,55 nema nešto posebno slika, ne tajim već sam se jednostavno posvetio poslu, te se nisam setio da uslikam.. Cilindar je dorađen i toga već ima u prethodnim stranicama, u njemu je novi klip tek razrađen, koji sam početkom prošle sezone posle farbanja spakovao... tako da su ti delovi svi došli na mesto... paljenje sam vratio na 2,25m pre GMT kako Malossi kaže za ovaj cilindar, pre toga sam vozio nešto laganije predpaljenje, na Airsalu.. itd..
Moja prva ideja, kada sam radio distancere za motor, se sada uklopila... nemam više TM24 karburator, na ovaj način mogu spakovati YSN 21 racing iz BGM pakovanja, dobra kopija dellorto 21-ice radio sam već sa njime... Ovako okrenut prema napred može sa kratkim usisom da se spakuje i ne smeta
tih dana sam montirao i doppler nosač volana i taj drag volan.. sa kojim baš i nisam nešto oduševljen..
naime radi se o tome da je ta kandža za recimo 2-3/10mm jača u meri od osovine volana, i da se veoma lagano stavlja, ali i da sa tim imbusima ništa spektakularno ne može da se stegne.. sad može, ali meni to deluje nesigurno, i evo reći ću vam, ako se malo nasili može volan da promeni pravac u odnosu na točak, jer jednostavno proklizi... sigurnosna osovina koju su dali je fi 6mm i ona prolazi kroz kandžu na jednom mestu, koje bi trebalo da bude kao osgiruač, a to mesto naravno nije na mestu gde je rupa na osovini T račve.. pa sam tu kasnije probušio kandžu na 8mm koliko je i na osovini i dodatno učvrstio šrafom kao i kod fabričke izvedbe...
slažem se ja da se lovi na težini, i da je sve od nekih aluminijuma, ali mi ovi detalji gde se upravlja motorom ne idu u razum, da i to rade od mekih materijala, sad budi pametan pa stegni te imbuse da drže kako valja i da ne proklizi navoj u aluminijumu...
evo kako je to neki naredni dan završeno