Pozdrav ekipa,
Treba mi pomoć u svezi skutera (novi skuter). Vozio sam ga 300km sa blokadom i sve je bilo ok, vukao je i radio pravilno i po ravnom i uzbrdo. e da, većinom nas je dvoje bilo na njemu. Prije par dana sam bio na servisu da skinu blokade... i sad show
.. dok je hladan još nekako i vuče uzbrdo, ali kad dođe na radnu temp, ne može ni sam sebe povući uzbrdo.
Jednostavno kao da radi sa 10% snage do 6000-7000 o/min, kad pređe 7k okretaja onda je ok. Lik u servisu mi kaže da je skinuo blokadu sa auspuha, sa variomata i da je stavio diznu 64.. ja jedino vidim da je auspuh povaren a ovo dvoje ne mogu provjerit jer nemam pojma o skuterima.
.
Prije dva dana sam opet bio na servisu i objasnio mu o čemu se radi i kao, počne mi on priču kako bi ustvari trebalo staviti diznu 74 (ili 72 nemam pojma) i naravno, opet ista priča, dok sam ga doveza doma radio je ok, jer se valjda nije stigao zagrijati od servisa do doma (ima 2 min vožnje) a jučer sam opet morao hodati uz njega uzbrdo..
Sutra opet idem u servis, pa bi molio savjet šta da kažem ovlaštenom "serviseru", mislim šta treba napravit da mi novi skuter ide kao i svi ostali
tnx