Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: a spuh otpal, jbg kaj sad  (Posjeta: 12934 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: a spuh otpal, jbg kaj sad
« Odgovori #60 : 04 Srpanj, 2009, 11:13:35 »
dobro nemas pojma s kojim elektrodama :icon_biggrin: kolko si elektroda potrosio??

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #61 : 04 Srpanj, 2009, 14:05:44 »
za aluminij imaš radione specijalna zavarivanja, nemoraš ni skidat mašinu, zavari na licu mjesta..
predlažem ti da po oglasniku pregledaš rabljeni spuh za taj skut..
varenje ovoga je teški fuš..
a kako si utreskao dosta love već u to, nabavi neki rezo za 100 ccm, neznam točno kaj ima pogledaj na SA i SC, al sigurno ima nekaj, uštelaj prijenos i gas..

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #62 : 04 Srpanj, 2009, 14:08:22 »
negdi sam vidio na forumu .. danas .. neko pita jel moze stavit spuh od 100ccm sf2 na 50ccm .. da neki prodaje technigas 100ccm za peugeot .. samo nikako ponovo nac di sam to procita  :toothy12: pa malo potrazi

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #63 : 04 Srpanj, 2009, 14:09:14 »
e pa to, nek poštela rolice i federe, može navuč dosta sa tim spuhom..

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #64 : 04 Srpanj, 2009, 15:23:29 »
nema smisla više ništa ulagati u to, već se par mjeseci vozim na radilici koja od zuba nema ni z, budem vam jedan dan poslikao nećete vjerovati da to vozi, ali istinito je  :icon_biggrin:
najozbiljnije nema niti jednog jedinog zubića niti milimetra, samo svakih 2-3 tjedna kod verglanja spadne pa treba ponovo zašarafiti ventilator, nema veze 5 minuta posla, alat je pod sicom, ak ću išta radit s ovim skutom to će biti pijađjo 2t 50 ili 180 mašina , košto već negdje rekoh ovisno kolko bude para u trenutku  :icon_biggrin:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #65 : 04 Srpanj, 2009, 16:19:00 »
nema smisla više ništa ulagati u to, već se par mjeseci vozim na radilici koja od zuba nema ni z, budem vam jedan dan poslikao nećete vjerovati da to vozi, ali istinito je  :icon_biggrin:
najozbiljnije nema niti jednog jedinog zubića niti milimetra, samo svakih 2-3 tjedna kod verglanja spadne pa treba ponovo zašarafiti ventilator, nema veze 5 minuta posla, alat je pod sicom, ak ću išta radit s ovim skutom to će biti pijađjo 2t 50 ili 180 mašina , košto već negdje rekoh ovisno kolko bude para u trenutku  :icon_biggrin:
i onda se cudi kaj mu se kvari,odnos prema motoru ti je -5 ispod 0 :angry7:

Offline Ive_MHR

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #66 : 04 Srpanj, 2009, 16:48:11 »
uu vozio se ja bez prigusa na marmiti kada je oso u svoje ljepo, jebali su mi ljudi mater po gradu :icon_biggrin:

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #67 : 06 Srpanj, 2009, 11:49:56 »
I onda mi netko kaze da je tuning skutera rupa bez dna  :toothy3:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #68 : 06 Srpanj, 2009, 11:57:22 »
I onda mi netko kaze da je tuning skutera rupa bez dna  :toothy3:
Stvar je u tome što ovo opće nije tuning skutera nego održavanje skutera na životu.
Evo već 300. kilometar sa zavarenim spuhom bez problema, a većinom se vozim po šodru i rupama  :icon_biggrin:

Kao što sam obećao, evo slike:
Pogledajte na čemu se ja vozim  :toothy3:

Usporedba seriskog pežo remena i kevlara(x special)
Sa kevlarom je krajnja jedno 10 kmh veća i ubrzanje gro bolje, ali kad je kevlar nutra nije zategnut i onda mi lupka po deklu

I jedno pitanje, jel ovaj kevlar još u voznom stanju? Zanemarite moje šmrklje na šubleru
« Zadnja izmjena: 06 Srpanj, 2009, 12:05:13 vktr »

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #69 : 06 Srpanj, 2009, 15:24:07 »
Zar to drži ???

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #70 : 07 Srpanj, 2009, 13:04:13 »
Zar to drži ???
VJEROVAo ILI NE , to DRŽI :toothy10:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #71 : 09 Srpanj, 2009, 12:42:17 »
Samo za gokijaSP , jubilarnih 500 km je prošlo , još samo hiljadarku i pripremi stoticu :icon_tongue:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #72 : 09 Srpanj, 2009, 12:46:11 »
za tebe mozda je samo ali za spuh nije..i nece puknut ako u tjedan dana napravis 100km jedna voznja - 2 km...odi na malo duzu voznju di ce se spuh zagrijat pa cemo onda vidit kolko je taj tvoj var izdrzljiv... :toothy3:

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #73 : 09 Srpanj, 2009, 12:49:39 »
za tebe mozda je samo ali za spuh nije..i nece puknut ako u tjedan dana napravis 100km jedna voznja - 2 km...odi na malo duzu voznju di ce se spuh zagrijat pa cemo onda vidit kolko je taj tvoj var izdrzljiv... :toothy3:
sinek moj da si ti vidio di sam ja napravio 200 od tih 500 km uplašio bi se  :toothy12: tamo ni kroseri ne idu ;)
šumski putevi, dolina smrti itd
nemoj ozbiljno ovo shvatit kaj sam reko sinek, šalio sam se, nemoj me tući, i da tih 500 je napravljeno u 8 dana  :glasses9:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #74 : 09 Srpanj, 2009, 12:53:00 »
ako imas nekakvih dokaza da si se vozio po toj "dolini smrti" slobodno prilozi.. :)

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #75 : 09 Srpanj, 2009, 12:56:25 »
ako imas nekakvih dokaza da si se vozio po toj "dolini smrti" slobodno prilozi.. :)
ok dolina smrti je bila šala :dontknow:
ali drugi put kad bumo išli u šumu snimim :icon_biggrin:
btw ovaj spuh se toliko grije da možeš speći jajce na njemu, možeš grijati kuću od 150 kvadrata, ili otvoriti toplanu za napajanje 10 000 kućanstava strujom  :icon_thumright:

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #76 : 09 Srpanj, 2009, 19:30:45 »

btw ovaj spuh se toliko grije da možeš speći jajce na njemu, možeš grijati kuću od 150 kvadrata, ili otvoriti toplanu za napajanje 10 000 kućanstava strujom  :icon_thumright:

Koje izjave  :laughing6: :laughing3:  :laughing6:  :drunken_smilie:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #77 : 09 Srpanj, 2009, 19:42:20 »
znas zasto se grije? zato jer si napravio takve njeke iznutra kad si to vario... ;D

Offline vktr

• maxi forumaš
« Odgovori #78 : 09 Srpanj, 2009, 22:04:24 »
znas zasto se grije? zato jer si napravio takve njeke iznutra kad si to vario... ;D

NJEKE?!?!?? to neka dalmatinska rič? aj mi prevedi

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #79 : 09 Srpanj, 2009, 22:10:14 »
njOke*