I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 16 Gostiju pregledava ovu temu.
eto opet njega sa Dottore-om.....pa nije mi on muŽ da ide samnom.....a neb ni muŽa wodila da ga iam....xD
hehehe svaka cast....pa dobro mozes mu ponit malo kad se budes vracala nazad......
a neb ni muŽa wodila da ga iam....xD
bwahahaaaaaaaaa........mihi srce nemoj bit skrta i sve uzimat za sebe......bus se zdebljala.....vidis da sam i ja pozvan isto kolko i ti....
ajd to mogu......ak ne popijem po putu....xD
ma ti si sam iz pristojnosti pozwan zbog mene.....xD
muz bi nju vodia
neznam bas....mene je prvog pozvao.....pogledaj malo bolje.....lalalalalalalaaa.....
noup....mene je joŠ jučer.....beeeelj
auuuuuu pa kad to.....mora da mi je promaklo....al nema veze.....idem dolje s tobom ili bez tebe.....
hmmm...dotore naravno da si pozvan...ja stvarno neznam zasto te divlja nece vodi....divlja ma ponices mu eto reda radi hehehe....i nisam ni sumlja da ce to izdrzat put nazad hehehe divlja nista se ti nebrini imas punio pansion od 100 m2 dis bolje
hmmm...dotore naravno da si pozvan...ja stvarno neznam zasto te divlja nece vodi....
ma oce me ona vodit.....sam kad je klopa u pitanju uvjek sve sama pojede i nezeli ju s nikim djelit..... u tom je problem....
divlja ocekujem te.... a dotore neka dodje zasebno kad mi sve pojedemo i popijemo....heheh
divlja ocekujem te.... a dotore neka dodje zasebno kad mi sve pojedemo i popijemo....hehehdotore samo ti dodji....al nesto ona ljuti na veliko
ma njemu onu kuĆicu od peseka spremi.....on bu i stim zadowoljan....xD