Taman sam pripremio narudzbu za TOP-ov variomat i one kalote... i vidim da je napokon dosao na stanje famozni mhr multivar, i sto sad uciniti?
top vs malossi, upoznat sam sa prednostima i manama u nekim stvarima, a za jedno se moram odluciti i ici u krajnost sa stelanjem....
odlucio sam uzeti malossi mhr multivar, najvise zbog znatizelje jer izgleda da malo ljudi ima taj variomat.... kada to privedem kraju, kao sto sam obicni multivar i torq, valjda cu jednoga dana isprobati i TOP
jos jedan savjet za one koji voze serijski minarelli variomat, vozim vec 2 mj. serijski variomat, na vise skutera i setupa... dosao sam do zakljucka da najbolje radi sa "debelim" podloskama izmedju bolcne i ventilatora, od 1.8-2.0mm, moze i jos deblja podloska, ali se javlja problem jer se dodiruju kruna na radilici i zupcanik kurble (za probu se izvadi zupcanik kurble iz dekla, a postoji mogucnost obrade da sve pase), najjaci start i u tom slucaju trebaju mekane opruge kvacila, mana je jedino manja krajnja brzina, do 10km/h...
znaci pokusajte staviti deblju podlosku, iako se radi o malim razlikama u debljinama podloski, one se itekako osjete, a 2mm moze znaciti mrtav ili zivcan skuter
toliko od mene, a sada se okrecem malossiju u nadi da ce ostaviti puno bolji dojam od gore navedenoga