neki dan mi pocela prekidat po danu jos svjetla al nisam davao previse paznej jer sam mislio da se otopijla zica kod prekidaca ili nest trece.. danas pregledo prekidac, zice.. sve kontektore al to uopce ne radi niti trunte svjetla nedaje.. sad sam spojio izravno sa acc sam povukao na jendu zicu 12v tako da imam svjetla al bed je kaj svjetla mozes upalit bez kontakta i jebe me to kaj mi se akumulator sprazni i nemogu ga upalit.. ugl. cijeli dan ok. sve i sam odjednom nema struej da zavrit pumpu benze a kamo li da upali..
pitanje? koji mu je shit. ima ko el. shemu..?
ili zna zast to ne svjetli.. osigurace kontektore sva sranja sam provjetil i nist..
a ovak se nemogu vozit kad nece upalit a ne mislim stalno furat kablove sa sobom i zicat nekog struju..!
najvise me muci ovo kako najlakse spojit svjetla sa akumulatora da svijetle tek kad dam kontakt i upalim na prekidacu.. a neznam dal smijem spojit na zicu od brave kao izvor struje da se nest ne sjebe..!
akumulator se puni uredno dok su ugasena svjetla al izgleda kad ih upalim da se bas i ne puni vise..
ako se netko kuzi i zna bio bih mu zahvalan da mi kaze kako da riejsim to..!