Pozdrav ljudi !
Ovako imam prolem sa Piaggio NRG mc3....
Susjed kupio to cudo vozio se i pali ko mina i vozi...i nakon nekog vremena morao ga palit s gasom, muci se ali upali i na kraju nece uopce upalit curi gorivo dole
I doveze mi motor ja stavim svoj frgu svoj usis i svoju prirubnicu posto imam isto mc3 radi vozi pali sve pet, a kad sam skidao usis vidio sam da dole u karteru radilica pliva u benzinu znaci preljeva....
Vratim njegovu frgu sa usisom i svime motor pali vozi ali polako kad vozis ide napucas gas booooo booo guši se...ja reko da nije prirubnica negdje vuce falš ili su lamelice i tako ja promjenim prirubnicu opet isto i stavim svoj usis i opet nazad svoje, motor pali vozi ma super. ja reko super stavit cu mu druge lamelice i vozi.I tako ja napravio 10km i dam tom susjedu da se vozi jer sma ja morao ici negdje pa cu mu kasnije slagat...i navecer ostavi mi motor da mogu slagat hocu ga upalit motor nece curi gorivo i isto sranje bilo je kasno ja ga spremim u garazu smrdi cijelu noc gorivo...i to kroz auspuh curi gorivo kroz granu prolazi u kapljivama tamo di je skinuta blokada , danas skinem auspuh auspuh pun benzina zakurblam ga bez auspuh baca gorivo van na ispuh....sad stvarno vise neznam kaj da radim
Prvo sam mislio da mu je problem u plovku izvadim ga ocistim cijeli karb jer je bio u govnima blato i sve to...vratim opet sere...stavim svoj super radi....sad sere i s mojom frgom usisom i prirubnicom
Znaci di je problem...usisne ? vakum pumpa ? fkt sam lud više
jedino vakum nisam dirao mozda on ne drzi pritisak pa nalije benge u karter