I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
lakiranje plastika recimo 1000kn da bude ok polakirano a lakiranje auspuha 50 kn koliko dode sprej za visoke temperature...btw to cu ti ja sredit kad se vratis u RI za manju cijenu...
Samo da zaš on ti je teški fušeraj... Nemoj ga lakirati jer je serijala look, nisi ga puno platila pa ko ga hebe. Za auspuh kupi sprej i pošmirglaj i opituraj ili daj nekome ko je dobar da ti to napravi ako sama ne znaš...
ma dobro,nisam ga sad ni mislila lakirat....moram kupit retrovizore,stavit nove rucke i mislila sam auspuh ofarbat jer mi smeta tak hrđav...ja sam u rijeci tek za jesec dana..jel ima tu neko iz zg da bi mi pomog to napravit sad kroz vikend??
evo uspjela sam napokon poslikat svoj skuter...par rijeci o njemu...malaguti fire fox f15,žuto-crni,21100km,1998god,auspuh gianelli...kupljen pred 20dana...najveca brzina uhavcena danas na slavonskoj 95km/h...komentari dobro dosli...
nemam kit nikakav....dok sam imala probleama sa gasom i gusenjem iso je najvise 80,mrvicu iza..a sad kad ga je slowrider popravio 95 ide...ko metak..heh
obicni je sat...po slavonskoj sam ga nategla danas i iso je 95..onda sam se malo prepala pa sam smanjila gas...heh..trebam se naviknut da sad ide brze...