Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ranvica prema tam bas nema tak da ono...ovu 70kmh zaboravi Ma gle grupna voznja i to je to...mi smo zadnji puta isto svi u grupi isli i polako..robi sa stock lunim kolko smo mogli isli smo...malo smo tu i tamo kad smo dole isli po danu ja i lav po gasu par zavoja jel je ipak gust..ali onda laganini cekali opet robija da nas stigne...nikako na duze relacije ne ostavljati nekog iza sebe..jel tam fakat nis nema sume i tu i tam kuce...Jos je dobro dok stane skuter...ali ak se nekaj desi je gadno...zato svako malo iza sebe pogledati i pratiti di su ljudi i jel fali ko pa usporiti ili stat za strane a ak treba i vratiti se nazad..Ja i robi i jos par clanova smo puno proputovali i uhodali smo se dosta i mislim da samo ok se ponasali do sada jedan prema drugome..
kak i dolje tak i nazad...mislim ne shvacam zas ic svako posebno prema nazad...jel je nazad jos gora situacija nego prema dolje ic..jel se nazad po mraku vracas...
ako ostanemo dolje preko noći ggdje mislite noćiti?ja nosim šator.
evo ja odma sad kazem da ne mislim putovat 3-4 sata nazad.......planiram krenut prije mraka i vozim se 90-100 do doma tak da dodjem za oko 2 i pol sata......ko misli da me moze pratit moze samnom ko nece okupite se pa odite vi sporiji polako......
Ja sam faca, ja mogu 100km/h skuterom!