Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
eo, stipe je objasnio!
ja i dalje nevidim da je točno ono šta si ti napisa
gle, onda si fkt slabovidan u svim slucajevima mora ic prek akumulatora, kak ti to nije jasno? Ja sam objasnio za H4 a stipe i za H4 i za ostale...jel ti treba crtat da shvatis il sta?!
lipo ti je stipe reka...za h7 ko šta i ti imaš sve šta triba je uštekat đek i voila. Na svim skuterima 125+ kubika su svitla spojena priko baterijeajnštajnu
ako nisi znao skuteri od 2003.-e nadalje (izuzev kineza) imaju tvornicki nastelano da nemres, da, NEMRES ugasit svjetlo! Dakle cim okrenem kljuc pali mi se svjetlo...al palim sa dugim da nebi zaribao xenon zbog blinkanja kod paljenja...
ti il si jaaaako glup momak ili šta?jel ti vidiš šta ti pišeš? nešto o spajanju na ramu, na aku na ovi oni k**ra*. imaš uštekat jedan jebeni đek i stvar radii ne pilaj me više pun mi te k**ra*...tebe i tvog filozofiranja
kako si ti spaja na runnera (h7) jednu na aku drugu na ramu looool a koliko mi se čini taj si ti motor kupia od onog tipa sa foruma...i već je ima xenon...tako da kurca nisi ti tu spojia kretenuuuuuuuuuuu
Xenon ima pun k skutera, tak da nist novo, whats the point?! Al ima jedna stvar koaj mi nije jasna...zasto si pobogu iso radit psoeban salter za paljenje xenona?! Ja sam spojio direkt na akumulator (drugacije nemozes) i bez ikakvih prekidaca struju doveo do svjetla naprijed...
pogle zadnja tvoja 3 posta pa se javi onda...inteligencija ti je na nivou sobne temperature...a jako je hladno a ovaj psot sam mislio da je spojio na neki poseban prekidac...a ne ovaj di se pale svjetla...joj zamisli, nsiam skuzio lika, koji bed eeeee LINČ MEEEE!