Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: oskar------zmija i žaba  (Posjeta: 8458 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline igor27

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Hornet 600
  • Moja Kaciga: Shoei xr1000
  • MojSetup: na kaj da ga denem
  • MojSpuh: Akrapović
oskar------zmija i žaba
« : 06 Svibanj, 2009, 15:38:56 »
hahhahahahah ludi su

kupujem zadnji blatobran za hornet 600 2008

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
Odg: oskar------zmija i žaba
« Odgovori #1 : 06 Svibanj, 2009, 16:03:55 »
bilo na forumu vec :)
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 06 Svibanj, 2009, 17:35:21 »
prejebena stvar...brutala...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #3 : 06 Svibanj, 2009, 20:03:28 »
Uber :notworthy:

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #4 : 04 Lipanj, 2009, 13:30:01 »
smeće

Offline Skopa

• OPREZ na tržnici
  • forumski biciklist
  • *
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Skipper 150 2t(opet) :D
  • MojSetup: je serijski
  • MojSpuh: zvijerski
« Odgovori #5 : 11 Lipanj, 2009, 22:21:27 »
ja slušan inače cajke,al ovo nema veze sa ničin

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: R50X
  • MojSetup: Polini Sport
  • MojSpuh: Chrom
« Odgovori #6 : 08 Srpanj, 2009, 18:21:03 »

Od kad su svi to poceli slusat pjesma mi se zgadila,uzas,nervira

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #7 : 08 Srpanj, 2009, 18:46:27 »
jebi ti to al je ona pi*ka i pol
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 08 Srpanj, 2009, 22:51:03 »
jebi ti to al je ona pi*ka i pol

Lepa pevaljka, jelda :la:

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 08 Srpanj, 2009, 23:01:29 »
jaooo slavica cukteras mala pi*ka i pol...al nije mi bolja od tine ivanovic..tinu ivanovic sam videl kad kod nas pjevala pleso s njom nas koja pička j#bote...a joooooooooj sise pak ma sve pi*ka i pol al ko joj je dal mikrofon u ruke neznam..

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 09 Srpanj, 2009, 13:30:18 »
jaooo slavica cukteras mala pi*ka i pol...al nije mi bolja od tine ivanovic..tinu ivanovic sam videl kad kod nas pjevala pleso s njom nas koja pička j#bote...a joooooooooj sise pak ma sve pi*ka i pol al ko joj je dal mikrofon u ruke neznam..

A Ksenija Pajcin  :o

Offline GUGY

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #11 : 09 Srpanj, 2009, 14:03:04 »
SLUŠAM SVE SAMO CAJKE NE!!!
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline ProDriverGT(TGB)

• forumski skuteraš
« Odgovori #12 : 09 Srpanj, 2009, 14:05:50 »
SLUŠAM SVE SAMO CAJKE NE!!!

Dobro i?..koga je sad to zanimalo..

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • 2T Power !
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
« Odgovori #13 : 09 Srpanj, 2009, 14:22:11 »
slazem se s tobom
meni je to bezveze
 :laughing6: :laughing6:

Offline GUGY

• forumski skuteraš
« Odgovori #14 : 10 Srpanj, 2009, 08:28:05 »
Dobro i?..koga je sad to zanimalo..

E pa kolega dragi sa foruma te i takve pijesme koje nemaju veze sa pijesmamo su največe smeče a žalosno što se Hrvati lože na njih ko da su neznam šta.... Često putujem u Srbiju i Bosnu (zbog posla) i samo da te obavijestim da u koji god kafić uđes ili trgovački lanac nečeš čuti te njihove narodnjake.... Slušaju se sve od reda Hrvatske pjesme a narodnjake ti tamo slušaju samo Romi i ljudi sa smanjenim koeficijentom inteligencije....
A mi kao Hrvatski narod smo poznati po tome da nam je sve što je strano i što dolazi iz vana bolje nego naše domače. Jedno veče kad sam bio u Milanu i sjedio u kafiću koji drži Talijan puštao se Oliver, Gibboni i Vanna a kad se tu kod nas puštaju naveče naše pjesme.... Možete me pljuvat koliko hočete ali ja stojim iza toga da su narodnjaci največe SMEČE....

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 10 Srpanj, 2009, 08:58:20 »
E pa kolega dragi sa foruma te i takve pijesme koje nemaju veze sa pijesmamo su največe smeče a žalosno što se Hrvati lože na njih ko da su neznam šta.... Često putujem u Srbiju i Bosnu (zbog posla) i samo da te obavijestim da u koji god kafić uđes ili trgovački lanac nečeš čuti te njihove narodnjake.... Slušaju se sve od reda Hrvatske pjesme a narodnjake ti tamo slušaju samo Romi i ljudi sa smanjenim koeficijentom inteligencije....
A mi kao Hrvatski narod smo poznati po tome da nam je sve što je strano i što dolazi iz vana bolje nego naše domače. Jedno veče kad sam bio u Milanu i sjedio u kafiću koji drži Talijan puštao se Oliver, Gibboni i Vanna a kad se tu kod nas puštaju naveče naše pjesme.... Možete me pljuvat koliko hočete ali ja stojim iza toga da su narodnjaci največe SMEČE....

Prosle godine nam se sasuo lezaj na autobusu u srbiji, isli smo u rumunjsku... Stali smo u najblizem kaficu i cjelu je vecer svirao Oliver, tek smo pri povratku culi prvu cajku u Livnu kad smo stali na pizzu. Mozda to i nije tako, ali i kod nas se govori da se slusa tompson, a ne cajke, ali zapravo ima vise ljudi koji radije nebi slusali tompsona nego cajke...
A ti Gugy reci sto ima lose u nekoj vrsti glazbe, ja se bavim muzikom otkada sam prohodao te sam uz susjede naucio dosta toga o tim stvarima. Svaka od tih pjesama je dobro promisljena i uglazbljena, ovisno o stilu muzike. Ja slusam apsolutno sve, od Children of bodoma preko Thompsona do Tomislava Colovica itd.
Svaki od tih ljudi zivi od glazbe, bila ona Hrvatska, Bosanska, Srpska ili Irska. Nije ok vrjeđat neciji trud kao dok je pravio pjesmu, ako ti se neka vrsta glazbe nesviđa jednostavno je zaobiđi, a nemoj glumit iskompleksiranog Chuka Norrisa :nono: Na kraju krajeva reci tko je nastradao zbog glazbe :dontknow:

Offline GUGY

• forumski skuteraš
« Odgovori #16 : 10 Srpanj, 2009, 09:38:16 »
Ma nekažem ja ništa, nek svaki sluša šta tko hoće. Sve je to stvar ukusa a o ukusima se ne raspravlja. Samo kažem da je ta vrsta muzike dno dna. I nema mi goreg nego kad vidim klince u Golfu sa lexus lampama i spuštenim staklima kako divljaju autom po gradu a iz auta trešti neka "cajka". A šta se Thompsona tiće ja samo na njega kažem: Lako je bit VELIKA HRVATINA a živjeti u Kanadi i imati kanadsko državljanstvo. U Hr dođe, otpjeva par pjesama, poigra se sa domoljubnim emocijama naroda a posebno branitelja, potpali vatru i ode... Ako je taki domoljub nek dođe živjet u Slavoniju ili nek živi u svojim Čavoglavama gdje če bit okružen srbima a ne kad je u Hr da živi u centru Zagreba na 5 spratu u garsonjeri od 480 kvadrata. Tako da ja nisam ni za njega.. Od njega su mi veči domoljubi mmmmmmm neznam ... recimo Zadruga iz Zaboka...
A jel netko stradao od glazbe? Od glazbe nije ali je od onih koji slušaju tu vrstu glazbe....

Offline luna500rr

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 10 Srpanj, 2009, 09:44:09 »
U Čavoglavama ni u okolici Knin - Drniš nema srba, tek iza krke, a ti debili s golfom ce pustati bilo sta u autu samo da budu kontra svita, da ispanu neke 'face'...
Ponovo ti postavljam pitanje, dali je itko nastradao od glazbe, a ne od idiota? Manitaši mogu slušati bilo što i uvjek će biti prjetnja društvu, nisu oni takvi zbog glazbe, nego zbog kucnog odgoja...

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #18 : 10 Srpanj, 2009, 09:49:17 »
Prosle godine nam se sasuo lezaj na autobusu u srbiji, isli smo u rumunjsku... Stali smo u najblizem kaficu i cjelu je vecer svirao Oliver, tek smo pri povratku culi prvu cajku u Livnu kad smo stali na pizzu. Mozda to i nije tako, ali i kod nas se govori da se slusa tompson, a ne cajke, ali zapravo ima vise ljudi koji radije nebi slusali tompsona nego cajke...
A ti Gugy reci sto ima lose u nekoj vrsti glazbe, ja se bavim muzikom otkada sam prohodao te sam uz susjede naucio dosta toga o tim stvarima. Svaka od tih pjesama je dobro promisljena i uglazbljena, ovisno o stilu muzike. Ja slusam apsolutno sve, od Children of bodoma preko Thompsona do Tomislava Colovica itd.
Svaki od tih ljudi zivi od glazbe, bila ona Hrvatska, Bosanska, Srpska ili Irska. Nije ok vrjeđat neciji trud kao dok je pravio pjesmu, ako ti se neka vrsta glazbe nesviđa jednostavno je zaobiđi, a nemoj glumit iskompleksiranog Chuka Norrisa :nono: Na kraju krajeva reci tko je nastradao zbog glazbe :dontknow:

te cajke što vi slušate(samo starije pjesme)su srbi slušali dok su ti pucali po kući i razarali Vukovar,uz tu glazbu što vi slušate,neželim se svađat s nikim al tako je bilo samo to ljudi brzo zaboravljaju nažalost,ja sam bio u Vukovaru 1997 i po birtijama u borovu selu su sjedili bradati  "ljudi" pili i veselili se uz cajke.Pa ti vidi sad :dontknow:

Offline GUGY

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 10 Srpanj, 2009, 10:00:49 »
nisu oni takvi zbog glazbe, nego zbog kucnog odgoja...

E tu se najbolje slažemo... Šta očekivat od malih seronja koji su iz miješanih brakova i rasli u takvom okruženju....
Ovdije u Slavoniji ima dosta srba i zaštičeni su ko lički medvjedi ( ispričavam se Ličkim medvjedima i štovateljima tih plemenitih grdosija ) i tjeraju svoj inat a kad im nešto prigovoriš odmah se bune i pozivaju se na zakon o manjinama, da su ugroženi itd...
Znaš li ti prijatelju da u Vukovaru imaju svoje škole, vrtiće, kafiće i da pričaju po ekavici? A u školi pišu čirilicom i uče srpski jezik a ne Hrvatski. A kad idu na ekskurzije i maturalce neidu u Hr nego samo srbija i crna gora. A našim maturantima  uskračuju Španjolsku, Italiju itd.  Ma tko im samo to dzvoli..... Ok ako ste manjina polazite normalnu školu sa programom autentičnim za cijelu zemlju a nek si upišu izbornu nastavu pa nek uče srpski i srpsku povijest.