E pa kolega dragi sa foruma te i takve pijesme koje nemaju veze sa pijesmamo su največe smeče a žalosno što se Hrvati lože na njih ko da su neznam šta.... Često putujem u Srbiju i Bosnu (zbog posla) i samo da te obavijestim da u koji god kafić uđes ili trgovački lanac nečeš čuti te njihove narodnjake.... Slušaju se sve od reda Hrvatske pjesme a narodnjake ti tamo slušaju samo Romi i ljudi sa smanjenim koeficijentom inteligencije....
A mi kao Hrvatski narod smo poznati po tome da nam je sve što je strano i što dolazi iz vana bolje nego naše domače. Jedno veče kad sam bio u Milanu i sjedio u kafiću koji drži Talijan puštao se Oliver, Gibboni i Vanna a kad se tu kod nas puštaju naveče naše pjesme.... Možete me pljuvat koliko hočete ali ja stojim iza toga da su narodnjaci največe SMEČE....
Prosle godine nam se sasuo lezaj na autobusu u srbiji, isli smo u rumunjsku... Stali smo u najblizem kaficu i cjelu je vecer svirao Oliver, tek smo pri povratku culi prvu cajku u Livnu kad smo stali na pizzu. Mozda to i nije tako, ali i kod nas se govori da se slusa tompson, a ne cajke, ali zapravo ima vise ljudi koji radije nebi slusali tompsona nego cajke...
A ti Gugy reci sto ima lose u nekoj vrsti glazbe, ja se bavim muzikom otkada sam prohodao te sam uz susjede naucio dosta toga o tim stvarima. Svaka od tih pjesama je dobro promisljena i uglazbljena, ovisno o stilu muzike. Ja slusam apsolutno sve, od Children of bodoma preko Thompsona do Tomislava Colovica itd.
Svaki od tih ljudi zivi od glazbe, bila ona Hrvatska, Bosanska, Srpska ili Irska. Nije ok vrjeđat neciji trud kao dok je pravio pjesmu, ako ti se neka vrsta glazbe nesviđa jednostavno je zaobiđi, a nemoj glumit iskompleksiranog Chuka Norrisa
Na kraju krajeva reci tko je nastradao zbog glazbe