I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Neznam kako je u pezoa, ali u lune je jedan lezaj primara na deklu variomata i nije sigurno vozit bez dekla za razliku od npr. orginal minarelli masine koja nema lezaj primara na deklu...
mene sad najvise zanima istrazivanje lune500rr, dali sekundar minarellija paše na lunu/cpi. brijem da ne, pošto su na attacku drugi kodovi za minarelli i za kopije.
jel luna kopija minarellia i jel bi kit za minarellia paso na lunu
minareli lc sekundar pase u kineske kopije mine!!pa reko sam ti vec da pase..samo gledaj da ima bolcnu na klipu 10mm
minareli lc sekundar pase u kineske kopije mine!!
biiiii, al opet je pitanje kakva ti je radilica
jel se dobiva radilica sa kitom,,,a nudio mi je jedan lika racing radilicu za minerelija stali vec
to ti neznam sa sigurnoscu reci, ali mislim da pase... pitaj roberta ili nekoga... iako ako se naljuti ima potpuno pravo jer je u nekoliko tema govorio o svemu sto ti sada pitas...
ja se sjecam da je pisao kada je tek radio projekt, jesi procitao robertovu temu u projektu o luni...ja sam znao i 40 stranica citati sve da bi nasao nesto pa sto onda.. potrudi se...
prvo, jel ovo podforu skuter projekti NEdrugo jel ovo robertova tema NIJEstoga ajde lijepo u skuter projekte tema od roberta totalna prerada lune i citaj...