bas radi takvih ko ti, nikada nebi kupio ''auto'' , tj da mi tata kupi , a bmw nebi kupia pa iskreno nikada, jer mi je veci gust slozit si auto i onda takjve ko ti samo proc pored
Joj daj ne kenjaj više molim te... Ti ćeš složit auto i proć ćeš kraj 330 ili M3... Koji je slagao cijeli tim ljudi...
ja sam kupio bmw a da mi nisu ni mama ni tata pomogli, i sam plaćam ratu kredita. Čak i da složiš neku baju od 300 kila sa nekim jačim motorom u prvom zavoju ćeš izletit samo tako..
zaljubljenik sam u BMW, pa ono, uvijek mi je BMW ispred svih autiju... Što se tice audija, respekt prema R8... Al opet, da biram uvijek al uvijek BMW. Razlog je zadnji pogon, i naravno to što je audi očito kopirao zadnji kraj od BMW-a i agresivan izgled... Kod audija me smeta šta nemaju tradiciju i agresivan izgled (osim zadnjih modela), a aute bez tradicije ne volim... Pogledajte kako je recimo A4 izgledao 2000. godine a pogledajte model iz 2009... nebis nikad rekao da je to isti auto... Plus sve i jedan test u klasi automobila sportskih na stazi i usporedba M i S modela uvijek završava na BMW-ovoj strani. Tko kaže da se BMW kvari? Kvari se svaki auto koji ne održavaš.
Ja sam na svom imao do sada 3 kvara (auto ima 200.000) i to sve i jedan kvar zato jer je neki krkan prije drkao po motoru... Recimo, slomljena plastika na kileru pa je budala to išla krpat, pa senzor bregaste, i dihtung sklopa na kojem je filter ulja... Nekima jednostavno ne treba dat da diraju po autima... da ne govorim još koliko sitnica po autu, a sve zbog greške prijašnjeg vlasnika i nekog majmuna kojem je taj vlasnik to nosio na "servis"...