Evo dalje,blokovi su sklopljeni,problema nije bilo što se tiče stavljanja radilice i ležajeva,ležajevi i radilica su se hladili jedno popodne u friđu,izvađeni van,blokovi su bili zagrijani,ležajevi umetnuti u blokove,lijevi i desni,kao što se zna uvijek u jedan dio bloka ležaje ne želi i to u manji blok,tu smo bili primjenili silu čekića(tko to mi???Igor.SB koji je do sada gledao kako se to radi i ja koji to do sada nisam ni vidio,)ali smo nekako uspijeli riješiti,sklopili ih lagano kuckajući čekić da sve sjedne.
Radilica je sjela na mjesto i za prvi puta se odlično okreće u novim KOYO ležajevima
.
Usljedilo je bušenje Trophy-a na prvu specijalu,i tu je posao odradio vrsni majstor koji je do sada propustio kroz ruke mali
milion cilindara(živio Trksi još sto godina da nam buši cilindre
).
Usuto je i novo ulje u getribu(hipenol 80W90,ona je otvarana,ali nigdje nije vidljiva potrošenos zubaca primara i sekundara
(u ovom slučaju mislim na strugotine kojih bi trebalo biti nakon 40 000km)
Složen je cilindar gore,malo su problem pravile brtvene gumice,ali sam ih blago zalijepio silikonom da ne ispadaju iz ležišta,
i našarafio glavu.
evo i pokoja slika
u bloku se sakriva Top-ova radilica sa plavim polutkama i natakaren novi klip 47,4mm
i cilindar je gore
malo zguza,vidljivo je da sam malo očistio blokove,
spava i čeka nastavak radova,
"
http://www.imagesforme.com/upload/7f034fa5.jpg"
i evo jedna sa benzinske
Sad se čekaju još neke sitnice,neke matice i lamelice,i moglo bi usljediti opaljenje