Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
da, to je vakum ventil, ne vjerujem da te on zeza, da je zablokirao il nebi uopće upalio, a svječica bi bila suha il bi curilo stalno normalno a ti nebi ni znao neg bi se vozio..ovo šta ti curi je benzin jer je prelio cilindar.. sa skutera treba skinuti blokadu i vozit ćeš se normalnije, sva ostala pitanja su suvišna..ako imaš garanciju ne čačkaj sam nego ga odvezi tam nek ga osposobe..
apsolutno nema smisla
ja sam bio na onome na 1000km, mijenjao mi je svjecicu, ulje u mjenjacu i oprao filter zraka u nafti... 200kn me izaslo... slijedeci servis je trebao ic na 2 il 3k, ne sjecam se, al nisam isao.. bacanje novca
Kakvi su to servisi, svijecica se mjenja kada rikne, zato se nosi rezervna
u beta moto ti stave na svakom servisu novu svjećicu a nekad ako tražiš spakuju i staru pod sic.
moj zadnji servis je bio na 3000,sad imam 5100 ali neću ga više vozit na servis jer lik napiše da je radio provjeru svječice i izmjena ulja u mjenjaču.kad sam došao doma,reko idem pogledat onaj čep gdje se uljeva ulje,a on prašnjav,nije ni dirnut..znači nije ga ni skidao ni mijenjao ulje. i ništa,morao sam sam zamijenit ulje. to "sve" što oni rade na redovnim servisima napravim doma sam i još uštedim 200kn..