Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa ja sam prilicno siguran da ima 5 blokada to su:variometar,2 na auspuhu,elektricna i na prenosu bar ja tako mislim ali ti takodje mozesh da mu stavljash lakshe rolnice i koliko sam ja upoznat 2 granule u karburatoru kazu da tad ide extra ali i da dosta troshi. I molio bih da mi neko odgovori na pitanje na prethodnom postu za K&N filter?
Citat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:22:04na slici se vidi kad pustim gas na oko 60... i dam ga... kak se kazaljka ne može mrdnut s mjesta...zbilja više ne znam šta bi s njim... u brijeg me traktori prestižu Ovo je tipicno za prelagane rolice. Cim mu otezas (voznja u dvoje ili uzbrdo) problem je jos izrazenijiCitat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:22:04na 55km/h motor promjeni zvuk... stiša se totalno... valjda radi na pol turaže.... Ovo je tipicno za presiromasnu smjesu (premala glavna diza u karbu). Da li zvuci kao da se gushi?
na slici se vidi kad pustim gas na oko 60... i dam ga... kak se kazaljka ne može mrdnut s mjesta...zbilja više ne znam šta bi s njim... u brijeg me traktori prestižu
na 55km/h motor promjeni zvuk... stiša se totalno... valjda radi na pol turaže....
Citat: 3alfa3 - 15 Travanj, 2009, 18:26:49Citat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:22:04na slici se vidi kad pustim gas na oko 60... i dam ga... kak se kazaljka ne može mrdnut s mjesta...zbilja više ne znam šta bi s njim... u brijeg me traktori prestižu Ovo je tipicno za prelagane rolice. Cim mu otezas (voznja u dvoje ili uzbrdo) problem je jos izrazenijiCitat: filip190 - 15 Travanj, 2009, 18:22:04na 55km/h motor promjeni zvuk... stiša se totalno... valjda radi na pol turaže.... Ovo je tipicno za presiromasnu smjesu (premala glavna diza u karbu). Da li zvuci kao da se gushi?Kak ak su lagane, pa smanji okretaje??? Sam me zanima science? Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Imam 1 pitanje....Koliko koshta K&N filter za speedfight 2?Imam sp 2 skinuli su mi 1 blokadu i ide 76 km ali mu mnogo treba dok razvije pa me muci koju bi trebalo blokadu josh da mu skinem da bi brze ubrzavao.Inace moj skuter je zadnja verzija speedfighta zove se RellyChampionship valjda bi trebalo da ide dobro
Peza kao zgewindani Lamborgini
Jel moze neko reci koje bi rolnice trebao staviti na Vivacity 2002god. Serijske su 8.5g ali sad sam skinuo blokade i rolnice su dosta potrosene tj nisu okrugle
8g stavi , serijala treba momenta