Moji dojmovi:
Da se odmah razumijemo nisam imao baš nešto previše vremena da sam sve uspio detaljno posnimati i spremiti u centralnu memoriju (čitaj: mozak
)...
Kaciga je teško sranje. Ulazi za zrak su kao takvi OK ali se vrlo lako mogu otvarati i zatvarati. Vizir ima onaj izdanak za povlačenje sa strane a ne na centru kao što ima većina kaciga i samim time je malo smotano za manipulirati vizirom ukoliko ste navikli na ove normalne kacige.
Isto tako vizir se ne otvara-zatvara po 'stupnjevima' nego jednostavno koliko potegneš toliko će se i pomaknuti. Sad je samo pitanje kad će popustiti i taj 'čudnovati' (čitaj nikakav) mehanizam pa će vizir početi klapati sam od sebe.
Kaciga kao takva je skroz tvrda - što je loše. Stišćem kacigu sa strane i nema šanse da će se malo izdeformirati. Normalne kacige koliko znam se moraju malo 'uvijati' što je znak da kaciga nešto vrijedi. Znači pri prvom padu (ili ako pustite kacigu da padne s visine) kaciga će se 'rascvjetati'.
Sad što ova u Lidl-a kaciga ima (ili nema - nisam gledao) certifikat je priča za sebe...
Bubrežnjak mi je full ok... i kupio sam ga. Ima još unutarnji pojas koji služi kao grijač koji se po potrebi ili želji može skinuti, tu svaka čast.
Grijači za koljena ne izgledaju loše ali nisam ih uzeo iz zato što su navlačeći... to mi se nikako ne sviđa...
Podkapa mi se čini ok ali nisam ju niti isprobavao niti uzeo... to ostavljam za buduća vremena
Protektor za leđa je dosta dobar - gumeni je i ima ga tako da mi se čini ok - to prepuštam većim stručnjacima kao Doomsday-u da da svoje stručno mišljenje...
Rukavice mi se nisu baš nešto dopale (možda radi moje nedovoljne stručnosti) i nisam ih uzeo - možda sam pogriješio u tome jer vidim gore u citatu gore da Doomsday-u valjaju...
Ova mala spravica za komunikaciju mi se ne čini loša (za ovu sitnu lovu) ali sam je odmah preskočio... to me ne zanima...
Lokot nisam uzeo iako mi se čini dosta čvrst, i ima popriličnu težinu u ruci....
Punjač za akumulator se čini da će služiti svrsi... ovako 'od oka' gledajući čini mi se kao ok izrada.
Hlače nisam gledao - nisam imao volje, ne zanima me.
Ne znam jesam li još što falio... ovo je na brzake (na pauzi sam na između predavanja)...
E da... glavna stvar... čini mi se da ovdje u Zadru nije baš neko zanimanje za opremu... ili ljudi ne znaju.
Došao sam popodne i ima svega u velikim količinama...