I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Benjamin - 09 Travanj, 2009, 15:56:131.luka 01012.kristijan3.dejo4.doridos5.sven6.sp7.Ivan0078.Benjamin - eto i ja dodem najvjerojatnije9.Tomy202310.Ivič-(moj frend)11.kaj nece doc blopuh,rider i frend od ridera???vidim da ih nema na listi pa pitam...
1.luka 01012.kristijan3.dejo4.doridos5.sven6.sp7.Ivan0078.Benjamin - eto i ja dodem najvjerojatnije9.Tomy202310.Ivič-(moj frend)11.kaj nece doc blopuh,rider i frend od ridera???vidim da ih nema na listi pa pitam...
ja sad moram krenut ako ce ko ic iz dubrave il prolazit kroz dubravu nek me nazove ili sms 091/559-3275 Ivan
ja mogu jedino autom doč, tak da bi mi pasalo ili parking iza baumaxa ili king cross-a al mi glupo ič ak vi mislite samo pol sata bit na king crossu...
nazalost ja nebudem mogel doc, neakj mi u zadnji cas iskrsnulo tak da...dobru zabavu vam zelim i jedva cekam da se vidimo na nekom meetu!
a joj sad cete se jos morat napit (ja ne mogu, ja cu morat doma, zena neda )
bwahaahahahaha............kak mozes sjebat ekipu a ti si organizator tog meeta i nakraju nebus doso.........meni bi bilo neugodno da mi se tak nekaj desi.......radje priznaj da ti se neda dolazit jer odaziv nije kakav si ocekivao..........
daj sjasite mi s kurca...kaj ti slow sad hoces? oji vam je k**ra*, ocete se svađat kae?