slusajte ovo ko iz filma
isli se ja i frend spustit do grada
i imali opciju ocemo jednosmjernom 50 metara ili cemo skroz okolo 1,5 kilometar... i isli mi jednosmjernom naravno
i dole tocno iza ugla stoji onaj golf
sa pandurom unutra i on onako jedanput napravi ono sa sirenom i mi stanemo
da se zna frend nema kacigu nema vozacku nema svjetla nemam ni ja kacigu vozi scoot od 125 kubika i iso je po jednosmjernoj
i kaze nam on ajde pratite me (jer smo bili nasred ceste) da vam kaznu obracunam... i on krene ravno po glavnoj i frend ni ljevo ni desno okrene volan i nazad po istoj cesti kojom smo dosli on krene gore... cim je ovaj kreten skuzio okrene se upali svjetla sirenu sve(ko u filmu) i za nama
mi mu pobjegli pomalo neznam ali bili smo osjetno brzi i tako mi skrenuli na neku sporednu cesticu izvan grada i on bacio scoot u grmlje i mi kacige pod ruke i isli mi do njegove stare koja je radila blizu u jednom moto shopu(mali moto) a usput je tamo bio i motor kupljen i dosli mi dole usli unutra a tamo vec policajac prica sa njegovom starom i golf parkiran vani...
i on nama reko da je zapiso tablicu pa posto je scoot kupljen tamo iso je po broj šasije i slucajno bas naletio na njegovu staru kada mu je stara otisla po neke dokumente ovaj kaze da bi ga sada isamaro ko "vola u kupusu" da mu nije stara tu
i nakon 2 tjedna dolazi kazna od 12000 kn i odgoda polaganja 2 godine
i tako njemu sve zivo zabranili i u kazni je ono do smrti
iso njemu stari u policiju valjda zna tamo nekog ovo ono i nista proso samo sa upozorenjem
i nakon 2 tjedna ja i frend u gradu i vidi ga policajac i kaze mu sta je pio si a a ovaj nije tu vecer ni guta popio i opali ga 2 puta onako postena samarcina udje u auto i ode ca
HAHAHAHA I TO JE TO ....