Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: misljenje vx?!  (Posjeta: 6195 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 180fxr

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • MF team- - 091/5983/707
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
Odg: misljenje vx?!
« Odgovori #20 : 24 Ožujak, 2009, 15:53:25 »
209 stavis..izade nekih 280-90 e i miran si.....   ja cu sebi uzimat kroz kojih mjesec dana
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #21 : 24 Ožujak, 2009, 15:58:08 »
prvo ide na servis,onda nove gume i serdo...sa vremenom ce ic na lakiranje i slaganje masine...

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #22 : 24 Ožujak, 2009, 16:37:34 »
gledam po netu svakakve runnere i ovaj mi se od svih nekako dopao...mislim da je to runner od jednog clana,ali nisam siguran...imate kakve prijedloge za boju?! :icon_scratch:
[img=http://img230.imageshack.us/img230/1893/20070722bikepics9703948.th.jpg]

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #23 : 24 Ožujak, 2009, 17:50:17 »
vjerovatno cu uzet...cim ga uzmem ide na servis i narucujem serdarevica...lakirat cu ga u crno-crvenu kombinaciju...tako da ce mi nadam se bit dosta para... :icon_scratch:

lud si jebate :sad3:
za pituravat ovakvog tvorničkog runnera moraš stvarno bit idiot
lakše ti je onda lipo nać nekog koji je već pituran, da mu plastike nisu netaknute. proć ćeš i jeftinije dosta.
mada ja nikad nebi piturava ono... :nono:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #24 : 24 Ožujak, 2009, 17:52:56 »
sve cemo vidjet kada uzmem motor...kao sto sam rekao...prvo ide na servis,regu,nove gume i serdo dolazi...a kasnije ako ulete neke pare ide project :headbang:

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #25 : 24 Ožujak, 2009, 18:20:43 »
@ sven zasto serdarevic! prije mici taj 125!
@ 180 fxr: za 300 e mozes stavit kit ali to je k**ra*...nije kit samo sam po sebi jak, treba ti jos 3t kn dijelova inace je ko 200.
4t

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #26 : 24 Ožujak, 2009, 18:24:27 »
@ sven zasto serdarevic! prije mici taj 125!
@ 180 fxr: za 300 e mozes stavit kit ali to je k**ra*...nije kit samo sam po sebi jak, treba ti jos 3t kn dijelova inace je ko 200.
ma nije mi toliko bitno sada 200ccm masina...za sada ce bit dosta samo serdo i postelan prijenos malo...a poslije ljeta ide 200ccm gore...

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #27 : 24 Ožujak, 2009, 18:27:25 »
lud si jebate :sad3:
za pituravat ovakvog tvorničkog runnera moraš stvarno bit idiot
lakše ti je onda lipo nać nekog koji je već pituran, da mu plastike nisu netaknute. proć ćeš i jeftinije dosta.
mada ja nikad nebi piturava ono... :nono:

šta os rec da sam idiot jer sam lakira serijske plastike?
mozda se nekome bas nesvidja ta serijska boja na njima i serijsko stanje pa zeli drugu boju ka ja npr.

i ajd objasni mi drugi dio boldani???

i sigurno ima novaca na bacanje, da uzima jos jedan set plastika i njih pituraje..loool...a taj set plastika kakve god da jesu nebi ih nasa ispod 1 000 kn...to 1000 kn dodje najveci krs od plastika, da su na x mista varene i sl.

ako si mislia na to da nekome da ove serijske plastike a njemu neko zauzvrat ofucane i novce, takvoga ces nac za jedno 376 dana, ammozda i 374 ako si dobre sriće :icon_thumright:

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #28 : 24 Ožujak, 2009, 18:30:21 »
naravno da necu uzimat jos jedan set plastika da bi ih lakiro...ako cu lakirat motor onda lakiram ove plastike koje su sad na njemu...vidjet cemo kada dode motor i kada ga rastavim...da vidim u kakvom su stanju plastike iznutra...

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #29 : 24 Ožujak, 2009, 18:32:29 »
naravno da necu uzimat jos jedan set plastika da bi ih lakiro...ako cu lakirat motor onda lakiram ove plastike koje su sad na njemu...vidjet cemo kada dode motor i kada ga rastavim...da vidim u kakvom su stanju plastike iznutra...

ja sam isto uzeo tako skut 125 vx, plastike kao i na ovome tvome, pic pic stanje, mozda kkoji friž, i piturao ih...
i nisam požalia...jebes serisjko... ;D

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #30 : 24 Ožujak, 2009, 18:34:45 »
u kojoj su sada boji???
ja se furam na serijala look... :icon_biggrin:

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #31 : 24 Ožujak, 2009, 18:36:05 »
ma nije mi toliko bitno sada 200ccm masina...za sada ce bit dosta samo serdo i postelan prijenos malo...a poslije ljeta ide 200ccm gore...
aha... mozda je tako i bolje, taman dok skuzis motor malo pa onda 200.
4t

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #32 : 24 Ožujak, 2009, 18:38:47 »
pa to govorim...najbitnije mi je da ga sada dovedem u najbolje moguce stanje i da promjenim sve sta je potrebno...a kasnije ak ce bit para ide zadnji led stop,200ccm i tako te gluposti...

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #33 : 24 Ožujak, 2009, 18:40:09 »
evo polako BB sp-i umiru, svi šrelaze na 4t... Moram brzo u garazu da sredim svoga, konkurencija sve veca!  :drunken_smilie: :angry9:
4t

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #34 : 24 Ožujak, 2009, 18:41:54 »
nikada nebi prodao svog sp-a da mi nije tolika sila...stvarno mi je full zao sta ga moram prodati...toliko para ulozeno i svega i onda u prodaju... :angry7:

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #35 : 24 Ožujak, 2009, 18:42:29 »
u kojoj su sada boji???
ja se furam na serijala look... :icon_biggrin:

Hrapave su ostale onakve kakve jesu, lakirane su samo ofarbane u plavu boju od BMW-a...gotove su, ovih dna čim stane kiša moram otići po njih u lakirera.

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #36 : 24 Ožujak, 2009, 18:47:37 »
lijepo lijepo...
ja ako cu svog sa vremenom lakirat,sve hrapave idu u perla bijelu od novog m3,a lakirane idu u schwarz sa diamantima od bmw-a... :icon_scratch:
ali ima vremena za lakiranje...to je najmanje bitno sada...prvo da ga dovedem u red pa onda visak para ide u styling...

Offline Shema

• forumski skuteraš
« Odgovori #37 : 24 Ožujak, 2009, 19:05:21 »
lijepo lijepo...
ja ako cu svog sa vremenom lakirat,sve hrapave idu u perla bijelu od novog m3,a lakirane idu u schwarz sa diamantima od bmw-a... :icon_scratch:
ali ima vremena za lakiranje...to je najmanje bitno sada...prvo da ga dovedem u red pa onda visak para ide u styling...

ruzno ti izgleda perla bijela, metalic bije od ema je  :notworthy:

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #38 : 24 Ožujak, 2009, 20:13:40 »

šta os rec da sam idiot jer sam lakira serijske plastike?
mozda se nekome bas nesvidja ta serijska boja na njima i serijsko stanje pa zeli drugu boju ka ja npr.

i ajd objasni mi drugi dio boldani???

i sigurno ima novaca na bacanje, da uzima jos jedan set plastika i njih pituraje..loool...a taj set plastika kakve god da jesu nebi ih nasa ispod 1 000 kn...to 1000 kn dodje najveci krs od plastika, da su na x mista varene i sl.

ako si mislia na to da nekome da ove serijske plastike a njemu neko zauzvrat ofucane i novce, takvoga ces nac za jedno 376 dana, ammozda i 374 ako si dobre sriće :icon_thumright:

zašto? moga bi na prste nabrijit koliko je runnera ostalo sa serjskim plastikama urednim, sve naljepnice na njemu...
svaki đikan danas ima ciganskog runnera u 10 boja
druga stvar, ja VX-a sa takvim plastikama da nije padano sa malo kilometara vridi i 15tkn...a da je pituran neznan kako priko 12 ne ide da ga jebeš. ni sam nebi kupia takvo nešto, pitaj boga našta je to ličilo prije pituravanja
i sam se bavin tim pituravanjem pa nebi virova od kakvih krševa izađe pic pic motor reka bi da nikad nije taknut... :sad3:
ako misli još jedan set plastika pa njih pituravat onda svaka čast :icon_thumright: al da ćeš ih nać za 1000kn...moš mislit :toothy12:
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline 180fxr

• maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #39 : 24 Ožujak, 2009, 20:19:08 »
Sta ne?? ja sam prodo komplet plastika za 1000 kn....  ima jos..ajmo ko treba??  :toothy10: :toothy10:
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)