Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Punisher - 28 Veljača, 2007, 17:57:06E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati Eto oboje smo nešto naučili iz ovog ako je prebogata onda ce se gusiti(pri vecim brzinama samo na trenutke sto se onda cini kao trokiranje)ako je presiromasna trokiranje
E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati Eto oboje smo nešto naučili iz ovog
Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 11:33:42Citat: Punisher - 28 Veljača, 2007, 17:57:06E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati Eto oboje smo nešto naučili iz ovog ako je prebogata onda ce se gusiti(pri vecim brzinama samo na trenutke sto se onda cini kao trokiranje)ako je presiromasna trokiranjeE baš to mi se dešavalo na punom gasu malo zašarafio vijak i sve ok
Citat: cupavi - 02 Ožujak, 2007, 16:58:36Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 11:33:42Citat: Punisher - 28 Veljača, 2007, 17:57:06E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati Eto oboje smo nešto naučili iz ovog ako je prebogata onda ce se gusiti(pri vecim brzinama samo na trenutke sto se onda cini kao trokiranje)ako je presiromasna trokiranjeE baš to mi se dešavalo na punom gasu malo zašarafio vijak i sve ok [/quot1e]jos bu nekaj i bilo od tog tvog motora uzivajBu bu !
Citat: Sugi car - 02 Ožujak, 2007, 11:33:42Citat: Punisher - 28 Veljača, 2007, 17:57:06E vidiš ja nisam znao da skut može tako gušiti ako je smjesa prebogata, mislio sam da se to dešava samo ako je presiromašna, tj. da će sa prebogatoj smjesi samo trokirati Eto oboje smo nešto naučili iz ovog ako je prebogata onda ce se gusiti(pri vecim brzinama samo na trenutke sto se onda cini kao trokiranje)ako je presiromasna trokiranjeE baš to mi se dešavalo na punom gasu malo zašarafio vijak i sve ok [/quot1e]jos bu nekaj i bilo od tog tvog motora uzivaj
e da još jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Koju svječicu preporučate? denso? ngk? oznaka? razlike?
Koja je razlika između obične svječice i platine
još jedno pitanje u vezi svječica, koja je razlika između oznaka I(iridium platinum) i P(premium platium) na ngk svječicama i dali je bolje da je svječica hladnija ili toplija (po onim brojevima u FAQ-u) jel neko zna?