gle, neznam kak ti al ja nebum nikog za papke izvlačila... još da neke vrganje i picajzle poberem... fuck that... fino kravatu tak da dok ih zvučeš van taman ih usput zadaviš i učiniš i njima i svijetu dvostruku uslugu, nekom si oslobodil čmar i očistio svijet gluposti
prva poboldana recenica je smijeh do bola, dok je druga jako zvucna,gotovo brutalna kako bi se reklo.
al sam se isparao
ja na ss-u jos nisam pobrao ni ban ni opomenu, nitko se jos nije zalio na mene osim ono zilidjana mongoloidnog nedojebanog maloumnika kojeg cu kad tad naci i iscasiti sve kosti u tijelu. ostali su vise manje ok,nitko mene ne dira,ja nikog ne diram. par sam se puta zakacio s vickom i sad si ok s njim. neke sa ss-a znam neke ni neznam. al sad kad vidim kako neki pisu... pa me zanima sta je na kraju bolje imat, vise clanova koji su vrijedni,odnosno imas neku posjecenost,materijala imas i tako to,pa me zanima dal je bolje imat tako nesto nego jednu ekipu i stalno se prcat nekim internim??? dok neki "ekipa" kad im treba nes, a to je prilicno tesko za prepoznat takvu gnjidu. necu pisat vise o tome jer se ljutim bzvz. tako da ono... kad cemo organizirat motohappenig, a? stuntfolersi su uvijek za